isplivale stare fotografije

Luka Nižetić prije 16 godina imao je fudbalerku, a frizura nije jedino što je od tada promijenio!

Luka Nižetić na Dori 2007. godine Luka Nižetić na Dori 2007. godine Tomislav Miletić/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić na Dori 2007. godine Luka Nižetić Luka Nižetić Luka Nižetić Luka Nižetić Luka Nižetić Luka Nižetić Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 1 +12 Luka Nižetić - 2 Galerija

Pojavile su se fotografije Luke Nižetića iz 2007. godine na kojima izgleda znato drugačije nego danas.

Pjevač Luka Nižetić (39) na sceni je prisutan od davne 2005. godine, kada je objavio svoj debitantski album "Premijera" s pjesmama poput "Ponekad poželim", "Meni trebaš ti" i "Proljeće", s kojom je prvi put nastupio na Dori.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Ispočetka su ga svi oslovljavali kao mlađeg brata Petre Nižetić koja je do tada već bila dobro poznato televizijsko lice, no nije mu trebalo dugo da se makne iz sjene svoje slavnije sestre.

Nakon što je 2006. s Lanom Jurčević snimio duet "Prava ljubav", koji je osvojio vrhove domaćih glazbenih ljestvica, svi su saznali tko je Luka, a godinu dana kasnije ponovno je pokušao izboriti odlazak na Eurosong s pjesmom "Pusti me u san".

Sada je isplivala fotografija s Dore 2007. godine na kojoj Luku nije baš lako prepoznati, jer je imao fudbalerku i nekoliko kilograma više nego danas, a možete je pogledati u našoj galeriji gdje smo izdvojili još neke njegove fotografije iz prošlosti.

Od tada je Luka izmijenio razne frizure, a nakon što je dugo vremena imao dužu kosu, nedavno ju je odlučio skratiti. Tijekom godina se doveo i u top formu i danas s razlogom slovi kao jedan od najzgodnijih Hrvata, a svoje mišićavo tijelo ukrasio je i brojnim tetovažama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

Njegova karijera nastavila je cvasti, a iza njega je posebno uspješna godina u kojoj je pobrao brojne glazbene nagrade te je pobijedio i na Splitskom festivalu s prigodnom pjesmom "Kad se rodiš usrid Splita".

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Becker - 3 Boris Becker - 4 Boris Becker - 6 Boris Becker - 7 +21 Boris Becker Celebrity Karijeru su mu uništili bogatstvo i žene, a sada se supruga od koje se razvodi već godinama žestoko obrušila na njega

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 1 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 2 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 3 Jadranka Kosor +16 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 1 Celebrity Pogledate tko je Jadranki Kosor izmamio ovakav osmijeh, ni kiša joj nije uspjela pokvariti raspoloženje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene