Famozna Loreen

Švedska predstavnica glavni je favorit za pobjedu, je li njezin posljednji nastup na Eurosongu to i dokazao?

Loreen - 1 Loreen - 1 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Loreen - 3 Loreen - 2 Loreen - 1 Loreen - 4 Loreen - 3 Loreen - 2 Loreen - 1 Loreen - 14 Loreen - 13 Loreen - 12 +18 Loreen - 11 Galerija

Loreen je izvela svoj posljednji nastup na Euroviziji ove godine, a švedska predstavnica veliki je favorit za pobjedu ove godine.

Švedska je na Eurosong 2023. godine ponovno poslala Loreen, a ona je izvela i svoj posljednji nastup uz pjesmu ''Tattoo'' na eurovizijskoj pozornici ove godine.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna Sretno! Baby Lasagna i službeno kreće u avanturu života, a evo i što će ga dočekati u Švedskoj, sigurnost je zbog jednog razloga dignuta na višu razinu

Već očekivano, dobila je gromoglasan pljesak i ovacije publike u areni u Liverpoolu, a sudeći po kladionicama i po izjavama fanova van arene, ona je veliki favorit za pobjedu.

Na kladionicama je zauzela visoko prvo mjesto još otkako je pjesme objavljena i poslana na Euroviziju, a mnogi se pitaju hoće li zaista ostvariti uspjeh koji je napravila i prije 11 godina s pjesmom ''Euphoria'' koja je postala i jedna od glavnih asocijacija na Eurosong.

Iako su mnogi presretni što je Loreen na Euroviziji, mnogi su govorili kako je pjesma preslična ''Euphoriji'', a nekima je čak i zasmetalo što se ona ponovno natječe tvrdeći da stvara nekorektnu konkurenciju.

Svoje mišljenje o tome zaslužuje li Loreen pobjedu, recite nam u anketi.

Zaslužuje li Loreen pobjedu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

A hoće li zaista i biti konkurencija i pomesti sve ostale kandidate te Eurosong opet odvesti u Hrvatsku, saznat ćemo večeras.

Podsjetimo, naš Let 3 nastupa 25. po redu.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 +30 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Celebrity Marco Cuccurin nakon zabrinjavajućih objava na Instagramu otkrio hoće li se moći natjecati u polufinalu ''Plesa sa zvijezdama''!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Franke Batelić Viktor Sin Franke Batelić Viktor Franka Batelić i Sara Jo - 3 Franka Batelić i Sara Jo - 1 +27 Franka Batelić - 3 Celebrity Pogledajte kako je sin Franke i Ćorluke reagirao na nastup Leta 3 na Eurosongu, pjevačica je objavila urnebesan video mališana!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene