uhvaćena!

Tko bi joj uz ovakvo tijelo dao 55 godina? Inače uspješno bježi od paparazza, ali ovaj put joj to nije uspjelo!

Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 3 Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 3 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 1 Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 2 Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 4 Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 5 Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 6 Kate Walsh - 7 Kate Walsh - 6 Kate Walsh - 5 Kate Walsh - 4 Kate Walsh - 3 +9 Kate Walsh - 2 Galerija

Glumica Kate Walsh uživala je na plaži sa zaručnikom Andrewom Nixonom, a ako je suditi prema fotografijama, i dalje izgleda odlično bez obzira na godine!

Poznata glumica koja se proslavila ulogom u seriji ''Uvod u anatomiju'', Kate Walsh uživala je na plaži sa svojim zaručnikom Andrewom Nixonom.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve počelo prije dvije godine Zvijezda "Uvoda u anatomiju" o strašnoj dijagnozi: Otkrili joj tumor na mozgu veličine limuna

Tamošnji paparazzi uhvatili su glumicu u minijaturnom kupaćem kostimu, a unatoč tome što ima 55 godina, Walsh i dalje uspijeva održati vitku liniju.

Zvijezda brojnih serija, poput ''Emily u Parizu'', '’13 razloga zašto'', ''The Umbrella Academy'', kupala se u društvu svog zaručnika Andrewa, a da je pristala udati se za njega, otkrila je sasvim slučajno prije nekoliko dana u prijenosu uživo na Instagramu.

Naslonivši glavu na ruku, Kate je otkrila golemi dijamant na ruci, a potom je u kadar ušao i njen zaručnik, koji se nasmijao i mahnuo gledateljima.

Njena kolegica Amy Brennan, koja je također bila na prijenosu uživo, rekla je: ''Upravo ti je otkrila da si je zaručio!'', a dok je Nixon mudro otišao, Kate je samo potvrdila: ''Da, upravo sam otkrila da sam se zaručila.''

Nixon je uspješni farmer, a o njihovoj vezi počelo se šuškati početkom prošle godine. Navodno su se upoznali na plovidbi kruzerom, a trenutačno zajedno žive u Perthu u Australiji.

Zvijezda serije "Uvod u anatomiju" tamo se preselila iz Kalifornije, točnije bila je primorana tamo ostati nakon što su se granice zatvorile zbog koronavirusa još u ožujku prošle godine.

"U početku se nisam mogla vratiti kući, a sada kada mogu, ne želim se vraćati. Moja vlastita majka, koja ima 86 godina, govori mi da se ne vraćam i da živimo u izazovnim vremenima", izjavila je Kate za The Daily Telegraph.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić - 1 Marko Pecotić - 2 Marko Pecotić - 3 Marko Pecotić - 4 +14 Marko Pecotić Peco Celebrity Poznati splitski pjevač se razvodi: ''Istina je, imam novu ljubav, ja to ne mogu više skrivati''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) +8 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon pokazala dečka, kojeg inače skriva od javnosti, u vezi su već godinama, no on ne voli medijsku pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene