Neuzvraćena ljubav

Zvijezda ''Moderne obitelji'' iznenadila priznanjem o svom ljubavnom životu: ''Sviđala mi se jedna žena, ali...''

Julie Bowen - 4 Julie Bowen - 4 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Julie Bowen - 14 Julie Bowen - 1 Julie Bowen - 2 Julie Bowen - 3 Julie Bowen - 5 Julie Bowen - 6 Julie Bowen - 7 Julie Bowen - 8 Julie Bowen - 9 Julie Bowen - 10 +13 Julie Bowen - 11 Galerija

Zvijezda ''Moderne obitelji'' Julie Bowen priznala je da je jednom u životu bila zaljubljena u ženu, ali isti osjećaj zauzvrat nije dobila.

Baš poput mnogih poznatih osoba danas, zvijezda ''Moderne obitelji'' Julie Bowen odlučila je otvoreno progovoriti o svojoj seksualnosti.

Pogledaj i ovo Rico Rodriguez Ima i bradu! Od bucmastog dječaka iz hit-serije do odraslog muškarca, evo kako danas izgleda svima omiljeni Manny!

Iako tvrdi da je heteroseksualka, Julie priznaje da je jednom u životu bila zaljubljena u ženu. Međutim, isti osjećaj zauzvrat nije dobila iako je ta žena voljela isti spol.

"Ja sam hetero. Uvijek sam bila hetero. Jedno sam vrijeme bila zaljubljena u ženu, no ona mi nije uzvratila ljubav", rekla je u jednom podcastu.

"Sviđale su joj se žene, no ja joj se nisam sviđala na taj način", objasnila je dodajući kako se odnos nije razvio pa tako nikada nije morala preispitivati svoju seksualnost.

Ovo je priznala dok je u podcastu s voditeljicom govorila o etiketiranju nečije seksualnosti.

"Nadam se da ljudi neće uvijek morati priznavati istinu nakon dugo vremena", rekla je Bowen.

''Ono što radite sa svojim tijelom ne bi trebalo biti prva stvar koju znamo o ljudima ili do čega nam je stalo, to je vaša stvar'', dodala je.

Julie je trenutno slobodna žena. 2018. godine rastala se od supruga Scotta Phillipsa nakon 13 godina braka. Sa Scottom ima sina Olivera te blizance Johna i Gustavaa, a potkraj2017. godine počelo se pisati o krizi u braku para, ali da pokušavaju ostati zajedno zbog troje djece. Brak ipak nije opstao, a glumica ni do danas nije pronašla novu sreću u ljubavi.

52-godišnja Bowen najpoznatija je po ulozi Claire Dunphy u ''Modernoj obitelji'', a s godinama je svoj talent pokazala i u brojnim drugim filmovima i serijama poput ''Golfbrejkera'', ''Hubie Hallowen'', ''Bostonskom pravu'', ''Travi'' i ''Kako se riješiti šefa''.

Ranije ove godine sve je nasmijala i priznanjem da je zaljubljena u mladog pjevača Harryja Stylesa koji je slaba točka mnogim djevojkama i ženama diljem svijeta, a s njegovom je fotografijom čak i pozirala u backstageu showa Ellen DeGeneres.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie Bowen (@itsjuliebowen)

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth - 3 Yasmine Bleeth - 2 Yasmine Bleeth - 5 Yasmine Bleeth - 9 +12 Yasmine Bleeth - 5 Nekad i sad Žarila je i palila u seksi kostimu 90-ih pa se povukla iz javnosti, a sad se pojavila nakon dugo vremena i šokirala izgledom!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin sa sinom Gabrielom Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 +21 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Celebrity Chef Stjepan pohvalio se novom fotografijom sinčića koji neodoljivo podsjeća na njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene