Dotakla se i male Albe

Rozga priznala da joj je srce zauzeto i potpuno otvorila dušu: ''Najviše od svega voljela bih vlastito dijete''

Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Matija Cvek i Jelena Rozga Matija Cvek i Jelena Rozga Lorena Bućan i Jelena Rozga Jelena Rozga, Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Jelena Rozga, Tonči i Vjekoslava Huljić Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga +20 Jelena Rozga - 2 Galerija

Jelena Rozga otkrila je planira li imati djecu u skorijoj budućnosti, a otvorila je srce i o svojoj obitelji te kakva je malena Alba, kćerkica Hane Huljić i Petra Graše.

Jelena Rozga jedna je od najomiljenijih hrvatskih i regionalnih pjevačica, a njezin privatni život uvijek je pod povećalom javnosti obzirom da je po tom pitanju dosta tajanstvena.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Rozga se u iskrenom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju otvorila o privatnom životu, planovima za budućnost te kako gleda na 27 godina uspješne karijere koja je iza nje.

''Ponekad mislim kad vidim brojku 27 da se radi o nekoj drugoj osobi. 27 godina karijere proletilo je nevjerojatnom brzinom. Bio je to lijep put, trnovit put'', rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Iako mnogi prate njen pjevački uspon, većinu zanima njen ljubavni život te kakvi su joj planovi po pitanju obitelji, a je li njeno srce zauzeto, Jelena odgovara: ''Uvijek je zauzeto.''

Rozga je jako povezana sa svojom nećakinjom i nećakom, a otkrila je i razmišlja li o svome djetetu.

''Strašno sam ponosna na njih, moja nećakinja je izrasla u veliku curu koja zna što hoće i ima svoj put, a nećak je dijete koje još otkriva stvari, presladak je. Ponosna sam što su dobri ljudi. Naravno da bi željela više od svega vlastito dijete.''

Jedno dijete koje je trenutno vrlo popularno u Hrvatskoj je i kćerkica Hane Huljić i Petra Graše, Alba Grašo.

''Alba je predivna i prelijepa curica, za ljubit je non stop'', priznala je Jelena.

"Imam sve! Sve što treba jednoj ženi da bude sretna!" izjavila je u Beogradu na dodjeli nagrada MAC.

U prosincu prošle godine, Jelena je rasprodala zagrebačku Arenu koja je san brojnim pjevačima u našoj regiji i državi, a ovime je dokazala i da je jedna od najuspješnijih pjevačica na našim prostorima.

Osim glasom, Jelena medijske stupce često puni i stasom, a jedna je od rijetkih koja na sebi nije ništa operirala ni mijenjala.

''Nikad ništa neću mijenjati na sebi, ovo sam ja, takva kakva jesam'', kazala je.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 2 Andrea Šušnjara - 4 Andrea Šušnjara - 5 +16 Andrea Šušnjara - 1 Celebrity Naša pjevačica pobijedila je tešku bolest, a danas izgleda bolje nego ikad: "Hvala ti, Bože, što si me blagoslovio još jednom godinom života"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dwyane Wade, Zaya Wade, Gabrielle Union Dwyane Wade, Zaya Wade, Gabrielle Union Dwyane Wade, Zaya Wade Zaya Wade +5 Zaya Wade Celebrity Sin NBA legende službeno je postao djevojčica! Majka se žestoko protivila odluci, no nije imala pravo glasa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene