Suzdržavala je suze

Supruga Aleca Baldwina prvi put progovorila o tragediji koja je njezinu obitelj zavila u crno: "Nitko nije dobro"

Hilaria Baldwin i Alec Baldwin Hilaria Baldwin i Alec Baldwin Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hilaria Baldwin i Alec Baldwin Hilaria Baldwin i Alec Baldwin Alec Baldwin +0 Hilaria Baldwin i Alec Baldwin Galerija

Hilaria Baldwin prvi je put javno progovorila o tragediji koja je pogodila njezina supruga Aleca Baldwina.

Hilaria Baldwin otvoreno je priznala da ona i njezin suprug Alec Baldwin nisu dobro nakon tragične pucnjave na snimanju filma tijekom intervjua za Extru.

Pogledaj i ovo Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) obitelj se širi Čekaju sedmo dijete: Supruga glumca koji se nedavno našao usred skandala objavila da im stiže prinova!

Hilaria je s knedlom u grlu rekla: ''Ne možemo biti dobro. Nitko nije dobro.''

Emotivna izjava uslijedila je nešto više od godinu dana otkako je snimateljica Halyna Hutchins smrtno stradala na snimanju u listopadu 2021. godine od hica koji je slučajno ispaljen dok je pištolj bio u rukama Aleca Baldwina.

Majka sedmero djece dalje je izjavila: ''To je bila i jest tragedija koju nitko nije mogao ni zamisliti.''

Nakon pitanja novinarke o tragediji, Hilaria je neko vrijeme šutjela pa duboko udahnula i odgovorila: ''Nismo dobro.''

S njom je na intervjuu bilo i najmlađe dijete nje i Aleca, kćerkica Ilaria Catalina Irena, koja se rodila ovog rujna.

Alec i Hilaria zajedno već imaju šestero djece. Prošle godine sve su iznenadili objavom o prinovi u obitelji jer je samo nekoliko mjeseci ranije Hilaria rodila njihovo peto dijete, no kasnije je otkriveno kako im je sina rodila surogat-majka. Baldwin s bivšom suprugom Kim Basinger ima i 26-godišnju kćer Ireland.

Vijest o proširenju obitelji podijelili su pet mjeseci nakon fatalne pucnjave na setu filma "Rust" u Novom Meksiku, gdje je glumac slučajno usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu.

FBI je u kolovozu završio istragu prema kojoj je zaključio da je Baldwin povukao okidač pištolja kojim je ubijena Hutchins, unatoč tome što je on više puta izjavio kako to nije učinio.

U listopadu ove godine ipak je dogovorena i nagodba, a iznos tada nije bio otkriven.

"Svi mi vjerujemo da je Halynina smrt bila strašna nesreća. Zahvalan sam što su se producenti i zabavljačka zajednica udružili kako bi odali poštovanje njezinu posljednjem projektu", kazao je Matthew Hutchins u službenoj izjavi.

"Snimanje filma 'Rust', u kojem ću ja sada biti izvršni producent, nastavit će se u siječnju 2023. godine sa svim glavnim sudionicima. Ne planiram podizati protutužbe niti kriviti producente i gospodina Balwdina", dodao je.

Glumac je u objavi na Instagramu napisao da je "zahvalan svima koji su pridonijeli rješenju toga tragičnog i bolnog događaja".

Nagodbom se završila civilna tužba koju je obitelj Hutchins podigla protiv Baldwina.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer i Ben Affleck +15 Jennifer Lopez Celebrity Jennifer Lopez pozirala sa sestrama koje rijetko viđamo, pogledajte koliko joj nalikuju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Salt Bae - 3 Ivana Knoll i Salt Bae - 1 Ivana Knoll i Salt Bae - 2 Ivana Knoll i Salt Bae - 4 +26 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll veliki je uspjeh proslavila u restoranu poznatog turskog chefa koji je postao popularan zbog posebnog načina serviranja odreska!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene