A tu je i još jedan detalj

Franka Batelić raznježila je pratitelje postupkom svog sinčića povodom Majčinog dana, evo što je napravio!

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić na Instagramu Sin Franke Batelić Viktor Sin Franke Batelić Viktor Franka Batelić i Sara Jo - 3 Franka Batelić i Sara Jo - 1 Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić predstavila svoju liniju make up proizvoda Frankly good - 6 Franka Batelić predstavila svoju liniju make up proizvoda Frankly good - 4 Franka Batelić predstavila svoju liniju make up proizvoda Frankly good - 3 +20 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić sve je raznježila novom fotografijom sinčića Viktora, evo što je mališan odlučio pokloniti ženskim članovima obitelji.

Franka Batelić jedna je od poznatih koja je danas obilježila Majčin dan, a sve je raznježila i novom fotografijom svog sinčića Viktora.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 2 veliki dečko! Franka Batelić pohvalila se važnim životnim trenutkom svog sina Viktora: "Sretno u novoj avanturi!"

Naime, Franka je fotografirala sina dok je stajao u jednoj cvjećarnici u Zagrebu, a otkrila je kako je birao cvijeće za baku i mamu i to u novim kopačkama.

''U novim kopačkama bira cvijeće za mamu i baku'', napisala je na fotografiji Franka.

Nedavno je sve nasmijala i Viktorovom reakcijom na nastup Leta 3, a dječak se također krenuo skidat kao i dečki iz grupe kada ih je vidio na televiziji.

Franka je Viktora dobila u braku s Vedranom Ćorlukom, a rodio se prije tri godine. Osim Viktora, Franka je prošle godine rodila i djevojčicu Gretu.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Jovovich - 5 Mila Jovovich - 4 Mila Jovovich - 3 Mila Jovovich - 1 +17 Mila Jovovich - 6 Celebrity Slavna ljepotica šokirala je novim izdanjem u kojem su je paparazzi zatekli, a onda je otkrila da si je to sama učinila

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Loreen - 1 Loreen - 2 Loreen - 3 Loreen - 4 +31 Loreen - 5 Celebrity Jedina je uspjela dva puta osvojiti Eurosong, a malo je nedostajalo da se na natjecanju ni ne pojavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene