Tužna godišnjica

Pogledajte što su Akijevi obožavatelji ostavili na njegovom grobu, prošla je već godina dana otkad nema omiljenog glazbenika

Aki Rahimovski - 3 Aki Rahimovski - 3 Cropix 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Grob Akija Rahimovskog - 3 Grob Akija Rahimovskog - 2 Grob Akija Rahimovskog - 1 Aki Rahimovski - 9 Aki Rahimovski - 8 Aki Rahimovski - 7 Aki Rahimovski - 6 Aki Rahimovski - 5 Aki Rahimovski - 4 Aki Rahimovski - 3 +3 Aki Rahimovski - 2 Galerija

Fanovi Akija Rahimovskog opraštaju se od omiljenog glazbenika, na grobu su mu ostavili cvijeće i pivo koje je volio.

Fanovi Akija Rahimovskog na tužnu su se godišnjicu prisjetili ovog velikog glazbenika.

Pogledaj i ovo Kristijan Rahimovski "Nedostaješ..." Kiki Rahimovski ocu Akiju posvetio emotivnu objavu za rođendan: "Odmori se od onih koji su te umorili"

Na njegovu grobu na Mirogoju, neki su od fanova došli ostaviti ruže, a pokraj jedne ruže stajale su i tri staklenke piva.

Od velikog Akija na Instagramu se još jednom oprostio i njegov sin Kristijan Rahimovski koji je objavio emotivni videozapis s ocem.

''Nedostaješ tata. Ništa manje ne boliš nego prije. Možda s vremenom. Borim se s tom nekom tugom u sebi kao sa vjetrenjačom, uzalud. Možda s vremenom. Spavaj mirno tata. Tu si čuvam te. Svi te čuvamo. Spavaj mirno'', napisao je.

Aki je preminuo na današnji dan prije godinu dana.

Rođen je 1955. godine u Nišu, a malo nakon se s obitelji preselio u Skoplje. Još dok je imao sedam godina krenuo je u glazbenu školu te je učio klavir i pjevanje. U tinejdžerskim godinama već je djelovao u nekoliko bendova te je bio dio sastava Grupe Vakuum, Krvne braće i Grupe Torr.

Nedugo nakon njegove smrti, Parni valjak održao je i emotivan koncert u čast Akiju, a Arenu Zagreb napunile su tisuće duša i emocije.

Tisuće okupljenih obožavatelja našeg legendarnog benda pjevalo je Kristijanom u jedan glas, a osim njega i Parnog valjka na koncertu su nastupili Dino Jelusić, Nina Badrić, Kristijan Rahimovski, Massimo Savić, Pero Galić, Filip Rudan, Neno Belan, Tina Rupčić, Bajaga, Gibonni i Davor Gobac i drugi.

Koncertom “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” članovi benda Parni valjak su uz pomoć mnogobrojnih glazbenih prijatelja i zajedno s publikom odali počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock pjevača naših prostora.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Ostojić Kaya - 8 Katarina Ostojić Kaya - 7 Katarina Ostojić Kaya - 6 Katarina Ostojić Kaya - 5 +11 Katarina Ostojić Kaya - 4 Celebrity Tko je srpska pjevačica koju povezuju s našim tenisačem Bornom Ćorićem? Iza nje su već 3 braka, pogledajte njezine fotografije!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 4 +27 Georgina Rodriguez - 3 Celebrity Ronaldo je objavio zanimljiv oglas za posao, a na ovu se poziciju nitko ne želi prijaviti, pogledajte o čemu je riječ!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene