Ponosan je i on!

Evo kako je predsjednik Milanović proslavio povijesnu pobjedu, Vatrenima uputio i poruku: ''S ovakvom igrom...''

Zoran Milanović Zoran Milanović Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Zoran i Sanja Milanović - 5 Zoran i Sanja Milanović - 4 Zoran i Sanja Milanović - 3 Zoran i Sanja Milanović - 2 Zoran i Sanja Milanović - 1 Igor Vori i Zoran Milanović Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 3 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 4 +19 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 5 Galerija

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović također je s veseljem proslavio povijesnu pobjedu Hrvatske nad Brazilom.

Svaki dio Hrvatske večeras slavi povijesnu pobjedu hrvatske reprezentacije nad Brazilom na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Pogledaj i ovo Zoran Milanović Nikad ih ne viđamo Ovo su sinovi Zorana Milanovića, jednog je Hrvatska upoznala nakon skandala s ocjenama, a drugi cijelo vrijeme uspješno prolazi ispod radara

Imun na cijelu situaciju nije mogao ostati niti predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović koji je na svom službenom Facebook profilu objavio kako je slavio pobjedu.

U jednoj prostoriji na Pantovčaku okupio se sa svojim djelatnicima te su zajedno navijali za našu reprezentaciju.

''Velika pobjeda Hrvatske! S ovakvom igrom Hrvatska može do kraja! Bravo, Vatreni!'' napisao je u opisu nekoliko fotografija.

Milanović je hrvatsku reprezentaciju bodrio i uživo na utakmici s Belgijom, a društvo mu je na tribinama pravila i njegova supruga Sanja Musić Milanović.

Par je potom pozirao i za selfie koji su objavili na društvenim mrežama, a na koji im se u komentarima obratila i bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 10 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Našoj najpoznatijoj navijačici na stadionu prišao zaštitar, a pojavila se u grudnjaku i tajicama od lateksa!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 6 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 5 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 4 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 3 +24 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 2 Celebrity Pogledajte preslatke prizore naših nogometaša s djecom nakon povijesne pobjede nad Brazilom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene