Njihova čestitka!

Zoran Milanović objavio selfi sa suprugom Sanjom, a pored fotografije hrvatskim je reprezentativcima ostavio poruku!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran i Sanja Milanović - 1 Zoran i Sanja Milanović - 5 Zoran i Sanja Milanović - 1 Zoran i Sanja Milanović - 2 Zoran i Sanja Milanović - 3 Zoran i Sanja Milanović - 4 Zoran Milanović - 5 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 6 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 7 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 8 +19 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 1 Galerija

Zoran Milanović na svojem profilu na Facebooku objavio je zajednički selfi sa suprugom Sanjom.

Predsjednik Zoran Milanović pokazao je koliko su on i supruga Sanja ponosni na završetak utakmice između Hrvatske i Belgije. 

Pogledaj i ovo Zoran Milanović, 2007. godina drugi čovjek Sjećate li se kako je Zoran Milanović izgledao na početku svoje političke karijere? Bio je miljenik žena, a otada je prošlo već 17 godina!

Podijelio je na svojem profilu na Facebooku njihovu zajedničku fotografiju s tribina na kojoj poziraju nasmiješeni, a u opis je stavio:

"Bravo Hrvatska!"

"Bravo, predsjedniče i prva damo", "Uvijek lijepi i elegantni", "Svaka čast", "Hvala što ste bili uz naše sportaše", "Prekrasna žena, bravo, Milanovići", nizalo se u komentarima. 

Inače, danas prije utakmice predsjednički par ulovili su fotografi na tribinama, a Sanja u svojoj kombinaciji nikako nije mogla proći nezamijećeno.

Za ovu prigodu odabrala je svečano crveno odijelo, ispod kojeg se nazirala bijela bluza, a na glavi je nosila crvenu kapu s neobičnim bijelo-crvenim detaljima. Na usnama je nosila crveni ruž, koji je dodatno naglasio cijeli modni izričaj.

Zoran je nosio klasično crno odijelo, ispod kojeg je imao bijelu košulju.

Pozirali su nasmiješeni, ali u nekim trenucima i zamišljeni, dok su jedno drugome nešto komentirali.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 4 +15 Joško Gvardiol - 5 Zanimljivosti Djevojke su poludjele za Gvardiolom, no trenutačno postoji samo jedna žena kojoj se poželio obratiti nakon utakmice!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 5 +3 Claudia Rivier Celebrity Bujna Slavonka raskošne grudi jedva je smjestila u navijačke trakice kojima ih je prekrila, a pozirala je u blagdanskoj atmosferi

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene