Wow poklon!

Ecija Ivušić od supruga dobila spektakularan poklon za rođendan, poznate prijateljice u nevjerici: ''Pa di takvi rastu?''

Ecija Ivušić - 4 Ecija Ivušić - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić - 1 Ecija Ivušić - 2 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 4 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 12 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 10 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 8 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 7 +19 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 6 Galerija

Ecija Ivušić pohvalila se skupim poklonom koji je dobila na poklon za rođendan od svog supruga Gorana Beloševića!

Goran Belošević sa svojim je pratiteljima ne Instagramu podijelio veliku gestu koju je učinio za svoju novopečenu suprugu Eciju Ivušić.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

Ecija je, naime, proslavila 36. rođendan, a za ovu brojku od svog je dragog dobila itekako skup poklon. Goran joj je poklonio bijeli automobil, a opisao je kako je teško od nje sakrio ovu novost s obzirom da su sada u braku i nerazdvojni.

''Unatoč tome što znam da ne voliš iznenađenja odlučio sam se na novu “misiju” - kako iznenaditi i šokirati Eci Peci. Međutim, sada kad smo u braku je kudikamo teže smuljati nešto pa sam morao uključiti booster dozu laži. Da ne duljim, eto poklona za ročkas koji sam “slučajno” greškom zaboravio u Zagrebu. Voli te tvoj muž'', napisao je Goran u opisu fotografije na kojoj Ecija pozira pored automobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Belošević (@goran.belosevic)

Iako se Ecija u komentarima još nije oglasila, njezine poznate prijateljice nisu odoljele komentirati pa se tako javila Fani Stipković koja je u komentar stavila emotikon s očima u obliku srca, a pjevačica Pamela Ramljak zapitala se jednu stvar.

''Pa di takvi rastu?'', napisala je Pamela, dok se jedna od prijateljica našalila da će posuditi muža.

''Posudit ću si muža kratko, trebam diskove i kočnice'', napisala je uz smijeh.

Podsjetimo, Ecija i njen suprug Goran Belošević vjenčali su se početkom rujna na otočiću Vrniku kraj Korčule. Mladenka je zablistala u raskošnoj vjenčanici s dugačkim velom, dok je mladoženja nosio bijelo odijelo.

Fotografije i snimke s vjenčanja na društvenim mrežama podijelili su uzvanici, među kojima su Nives Celzijus, Snježana Schillinger i Antea Kodžoman, a oglasili su se i mladenci.

Goran je u svojim pričama na Instagramu objavio kratki video s Ecijom u kojem je pao i jedan bračni poljubac.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac - 1 Anđela Šimac - 2 +9 Anđela Šimac - 3 Celebrity Fatalna Sinjanka nakon prekida s bivšim dinamovcem s kojim ima dijete zatražila pomoć putem Instagrama

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Asia Argento i Michele Martignoni - 3 Asia Argento i Michele Martignoni - 1 Asia Argento i Michele Martignoni - 2 Asia Argento i Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) +17 Asia Argento i Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) Celebrity Poznata ljepotica uhvaćena s 21 godinu mlađim dečkom, on se ne odvaja od nje ni nakon teških optužbi na njezin račun!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene