Snimili ih na bazenu

Poznata ljepotica uhvaćena s 21 godinu mlađim dečkom, on se ne odvaja od nje ni nakon teških optužbi na njezin račun!

Asia Argento i Michele Martignoni Asia Argento i Michele Martignoni Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Asia Argento i Michele Martignoni - 3 Asia Argento i Michele Martignoni - 1 Asia Argento i Michele Martignoni - 2 Asia Argento i Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) Asia Argento i Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) Asia Argento (Foto: Screenshot) Asia Argento (Foto: Getty Images) Asia Argento (Foto: Getty Images) Asia Argento (Foto: Getty Images) Asia Argento (Foto: Getty Images) +11 Asia Argento (Foto: Getty Images) Galerija

Asia Argento i Michele Martignoni razmjenjivali su nježnosti u Rimu, gdje su ih potajno snimili i paparazzi.

Talijanska glumica Asia Argento snimljena je u društvu svog novog dečka, šampiona borilačkih vještina Michelea Martignonija, koji je mlađi od nje 21 godinu.

Pogledaj i ovo Asia Argento (Foto: Getty Images) Preokret priče Glumica tvrdi: ''Nisam ja silovala njega, taj 17-godišnji glumac iskoristio je mene''

47-godišnja Asia viđena je kako izmjenjuje nježnosti s 26-goodišnjim Micheleom pokraj jednog bazena u Rimu, gdje se dodatno isticala svojim tetovažama kojima je ukrasila cijelo tijelo.

Glumica se ovih dana našla u centru pažnje nakon tvrdnji koje su iznesene o njoj u biografiji Anthonyja Bourdaina, a koja opisuje njezinu burnu vezu sa slavnim chefom prije nego što je sam sebi odlučio oduzeti život.

Naime, prema knjizi autora Charlesa Leershena "Down and Out in Paradise", u noći prije tragičnog događaja Asia mu je poslala poruku da je prestane gnjaviti, na što joj je on navodno odgovorio "OK" i nekoliko sati kasnije preminuo.

Bourdainova obitelj i Asia već su osporili sve navedeno u knjizi, optužujući Leershena za višestruke netočnosti, no u njoj su navodno prikazani podaci s njegova osobnog računala, poruke i e-pošta, i to kako bi oslikali njegov život te njegove turbulentne posljednje dane života.

U ekskluzivnom intervjuu za DailyMailTV Asia je nakon njegove smrti progovorila o strašnim optužbama s kojima se suočila, prema kojima je ona bila kriva za Anthonyjevu tragičnu smrt, otjeravši ga u nju svojim prevarama. No, u emotivnom razgovoru otkrila je kako je navodno i on nju varao te da prevare nisu doživljavali kao problem u vezi.

"Ljudi mi govore da sam ga ubila. Ali razumijem da svijet mora pronaći razlog za tako nešto. I ja bih ga voljela naći. Možda bih pronašla malo utjehe", izjavila je Asia glasom isprekinutim od plača.

Naime, mediji su samo tri dana prije tragičnog događaja objavili fotografije Asije i njezina prijatelja, inače novinara Hugoa Clementa kako se drže za ruke šetajući Rimom. Naravno, nije trebalo puno vremena proći da se internetom sporne fotografije počnu povezivati s Anthonyjevom smrću.

Asia je proglašena ubojicom u brojnim online grupama naziva tipa "Pravda za Anthonyja". Optužilo je se da uopće ne izgleda kao žena koja tuguje za čovjekom kojeg je svojevremeno nazivala svojom ljubavi, kamenom osloncem i zaštitnikom jer se brzo odlučila vratiti u žiri talent showa koji se prikazivao u Italiji.

Priznala je da je u tim, za nju teškim danima, postojao samo jedan izbor - ići na posao ili nikad više ustati iz kreveta. Kaže da joj je to spasilo život.

"Sati koje sam provela na pozornici, slušajući glazbu i gledajući te umjetnike koji su se borili za svoje snove pomogli su mi da se koncentriram na njih i da ne razmišljam o svom slomljenom srcu. I to je upalilo. Doslovno mi je spasilo život, na čemu ću vječno biti zahvalna", izjavila je tada glumica.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac - 1 Anđela Šimac - 2 +8 Anđela Šimac - 3 Celebrity Fatalna Sinjanka nakon prekida s bivšim dinamovcem s kojim ima dijete zatražila pomoć putem Instagrama

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 +29 Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives Celzijus u oskudnoj haljini pratiteljima dala jedan zadatak, oni je nahvalili u komentarima: ''Žena iz mašte!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene