Preokret priče

Glumica tvrdi: ''Nisam ja silovala njega, taj 17-godišnji glumac iskoristio je mene''

Asia Argento (Foto: Getty Images) Asia Argento (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Asia Argento (Foto: Getty Images) Asia Argento (Foto: Instagram) Asia Argento (Foto: Instagram) Asia Argento (Foto: Getty Images) Asia Argento (Foto: Instagram) Asia Argento (Foto: Getty Images) +0 Asia Argento (Foto: Getty Images) Galerija

Asia Argento ne planira isplatit 130 tisuća dolara koje potražuje njena navodna seksualna žrtva.

Talijanska glumica Asia Argento koja se našla usred dva seks skandala, jednog u kojem je imala ulogu žrtve holivudskog producenta Harveya Weinsteina kojeg je optužila za silovanje i drugog u kojem se našla u ulozi zlostavljačice tada maloljetnog glumca Jimmyja Bennetta.

Pogledaj i ovo Fabrizio Corona i Asia Argento (Foto: Profimedia) bila je drogirana Razotkrila je seksualnog predatora, a kaže da je pretrpjela još jedno zlostavljanje: Poznata je kao djevojka chefa čija je smrt šokirala sve

Naime, Asia se suočila s optužbama Jimmyja Bennetta koji je izjavio kako ga je glumica seksualno iskoristila kao 17-godišnjaka i traži od nje 380 tisuća dolara, koje mu je obećao Asijin nedavno preminuli dečko, slavni chef Anthony Bourdain.

Jimmy je već dobio dio, točnije 250 tisuća, međutim, Asia mu odbija platiti preostali iznos te je njezin odvjetnik Mark Jay Heller za TMZ izjavio kako je Bennett zapravo nju seksualno napao u Ritz-Carlton hotelu u Kaliforniji 2013. godine i kako može biti sretan što je odlučila da ga neće tužiti.

Asia je priznala kako uistinu je imala seksualni odnos s Jimmyjem, ali samo jednom, i to u SMS poruci koju je poslala prijateljici, a koja je nekako dospjela u javnost.

"Napaljeni dečko me zaskočio... Spavali smo zajedno i bilo je čudno", napisala je.

Njezin je odvjetnik upravo tu poruku predočio kao dokaz da je mladi glumac samo pokušao izvući od nje veliki novčani iznos nakon što je saznao da ona izlazi s Bourdainom.

Obznanio je da su Jimmy i Anthony sklopili dogovor i nagodili se oko spornog iznosa, samo kako bi slavni chef zaštitio svoju djevojku.

"Sada kada je gospodin Bourdain preminuo, ne postoji mogućnost da se sam izjasni o svojim željama i ovom skandalu. Asia neće ispoštovati njihov dogovor i isplatiti mu 130 tisuća dolara, jer je već dobio 250 tisuća od Anthonyja", izjavio je Heller.

Također, tvrdi kako su sve optužbe protiv Asije zapravo pokušaj da je se diskreditira nakon što je u javnosti progovorila o zlostavljanju Harveya Weinsteina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene