divna ljubavna priča

Savršen su par i gledatelji su navijali da završe skupa, no oni su samo uvjerljivo odigrali svoje uloge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Diane Lane i Richard Gere u filmu "Olujna ljubav u Rodantheu" utjelovili su dvoje nepoznatih ljudi koji se brzo zaljube, no sve se zakomplicira zbog njihove prošlosti.

Romantična drama "Olujna ljubav u Rodantheu" osvojila je srca mnogih gledatelja, a za to su zaslužne legendarne holivudske zvijezde Richard Gere i Diane Lane

Pogledaj i ovo Richard Gere - 2 Morao je potražiti pomoć Richard Gere hitno je hospitaliziran na obiteljskom putovanju u Meksiko, stanje mu se naglo pogoršalo

Gere je utjelovio kirurga Paula, koji dolazi u Sjevernu Karolinu jer želi razgovarati s mužem pacijentice koja mu je preminula na operacijskom stolu. On odsjeda u pansionu koji je Adrienne nakratko preuzela od svoje prijateljice i vrlo brzo se zbliže. 

No zbog neriješenih problema iz prošlosti njihova se ljubavna priča zakomplicira. Inače, "Olujna ljubav u Rodantheu" iz 2008. treći je film koji su Richard i Diane snimili skupa. Prvi je krimi mjuzikl "Cotton Club" iz 1984., a drugi romantični triler "Nevjerna" iz 2002. koji je Lane donio nominaciju za nagradu Oscar u kategoriji najbolje glavne glumice.

Film "Olujna ljubav u Rodantheu" snimljen je prema knjizi Nicholasa Sparksa ,koji je otkrio da se radi o stvarnim događajima. Naime, pisac je objasnio da je napisao roman o sebi i supruzi Cathy te njihovu upoznavanju u priobalnom gradiću. 

Originalna kuća u kojoj se snimala romantična drama bila je preblizu obale te je kasnije premještena malo dalje. Njezini su vlasnici veliki obožavatelji filma pa su nakon uragana, koji je uništio njihovu kuću za iznajmljivanje, sve preuredili baš kako je bilo u filmu. 

Ranije je nosila naziv Serendipity, no kasnije su ju preimenovali u "Pansion u Rodantheu". Zbog toga je veoma popularna kod obožavatelja romantične drame. 

U filmu je zaigrao i Christopher Meloni, poznat po ulozi inspektora u seriji "Zakon i red: Odjel za žrtve". Utjelovio je bivšeg muža Adrienne, koju tumači Diane. 

Iako se ne čini tako zbog Richardova dobrog izgleda i šarma, on je zapravo 16 godina stariji od 55-godišnje Lane. Mnoge je to iznenadilo jer u filmu izgledaju kao vršnjaci, a gledatelji su navijali i da završe skupa s obzirom na to da izgledaju jako lijepo kao par. 

Drama "Olujna ljubav u Rodantheu" postigla je u kinima diljem svijeta 2008. veliku zaradu od oko 85 milijuna dolara, dok je budžet za snimanje bio 30 milijuna dolara. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +0 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Celebrity Iznenadila je objavom da čeka bebu, a onda je trbuščić pokazala u haljini koju samo ona može odjenuti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene