Suze radosnice

Slavko Sobin isplakao dušu pa podijelio trenutak za pamćenje, odvažio se za to nakon puno nagovaranja

Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin (Foto: Instagram) +0 Slavko Sobin (Foto: Nova TV) Galerija

Slavko Sobin na Instagramu pokazao svoju prvu dječju knjigu "Šapice" i priznao da je plakao od sreće kada ju je prvi uzeo u ruke.

Naš popularni glumac Slavko Sobin nedavno je najavio veliku vijest o izlasku njegove prve knjige za djecu "Šapice", a sada je sa svojim pratiteljima podijelio emotivan trenutak kada je knjigu prvi put uzeo u ruke.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Tihana Lazović Trifunović Bome su se dotjerali Slavko Sobin jednim je detaljem zasjenio zgodnu plavušu s kojom se pojavio, evo zašto su svi gledali samo njih!

"Htio sam imati neku brutalnu sliku za prvu s knjigom, ali onda sam isplakao dušu kad sam je uzeo u ruke i, eto, ovo je stvarno prva, takva kakva je. Još sam jednom isplakao dušu potpisujući prvu, naravno, roditeljima. Isplakat ću dušu vjerojatno i svaki put kad mi netko kaže da je dobra. Ukratko, plačipi*** sam", napisao je Slavko uz fotografiju na kojoj pozira s knjigom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

U komentarima je dobio brojne čestitke i pohvale svojih pratitelja, od kojih su mnogi poželjeli imati vlastite primjerke.

"Ja bih jednu. Gdje? Gdje? Hoću i posvetu", "Ma ti si meni super", "Bravooo", "Slavko, vidjet ćeš kakav je osjećaj kada nađeš u poštanskom sandučiću rukom pisana pisma najmlađih koji ti se žele obratiti nakon što su pročitali tvoju knjigu! Bravo! Čestitam", "Osmijeh govori tisuću riječi", "Svaka čast, bravo", "Bravo, čestitam!! Nemam malu djecu u familiji, ali kupit ću je sebi", "Budi ponosan na samog sebe", poručili su mu u komentarima.

Knjiga je nastala iz njegove predstave "Šapice" s kojom je nastupao po osnovnim školama diljem Hrvatske, a zbog svoje je odluke jako ponosan na sebe. Za ovaj potez dobio je golemu potporu svojih pratitelja na Instagramu, a ako je suditi po komentarima, interes za knjigu je ogroman i ne sumnjamo da će se primjerci rasprodati u rekordnom vremenu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene