Pogledati čim prije!

Ako želite znati kako je kada imate milijarde dolara odjednom, serija "Loot" pravi je izbor za vas!

Serija Loot Serija Loot Screenshot/Youtube 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Serija Loot Galerija

Čim sam vidjela da genijalna komičarka Maya Rudolph ima svoju seriju, ostavila sam sve drugo i počela gledati sjajni Loot. Prvu sezonu sam pogledala u jednom dahu, a prije dva dana su izašle prve dvije epizode druge sezone. Loot je serija koja na izrazito komičan način istražuje bogatstvo, otkupljenje, ljudski duh, i kako je to kada imate milijarde dolara odjednom.

Loot su kreirali Alan Yang i Matt Hubbard, dok se redatelji izmjenjuju kroz epizode. Priča prati Molly Novak koja nakon razvoda mora odlučiti što će napraviti sa 87 milijardi dolara koje je dobila od bivšeg muža.

Molly odluči da će donirati novac u raznorazne dobrotvorne svrhe, te usput napokon počinje upoznavati i sebe. Na papiru, ovo može zvučati kao odlična drama sa primjesama romantike, ali Loot je urnebesna serija koja na neki način ismijava kulturu bogatih i slavnih, te na ozbiljno neozbiljne načine pokriva svakodnevne teme koje su relevantne u bilo kojem modernom društvu. Upravo me to najviše i dojmilo kod ovog pametnog sitcoma- sposobnost besprijekornog spajanja humora sa dubokom introspekcijom.

Scenaristički je serija gotovo pa savršena, a dvojac Yang i Hubbard već imaju nekolicinu uspješnih komedija iza sebe, s toga ne iznenađuje da je narativno serija oštra, i duhovita. Oni vješto kroz komične elemente serije zadiru dublje u složenost ljudske prirode, pozivajući gledatelje da razmišljaju o vlastitim vrijednostima, te o konstantnoj potrazi za srećom. Kada gledamo Loot iz vizualnog aspekta, tu možemo također reći da serija zadovoljava svoju tematiku. Setovi su glamurozni, kostimografija je besprijekorna, ali je također lijepo prikazano kako je materijalistički svijet gotovo uvijek popraćen još većom prazninom. Prva sezona je bila potpuno oduševljenje, ali moram priznati kako je i druga sezona krenula jednakim tempom- žestoko, duhovito, i sa pregršt zapleta već u drugoj epizodi.

Maya Rudolph u ulozi Molly Novak je ništa drugo nego izvanredna. Sa lakoćom utjelovljuje lik novopečene milijarderke koja je karakterom pomaknuta od drugih likova, ali sa jednako dobrotom u srcu. Rudolph suptilno prenosi bezbroj emocija koje su vezane uz njezin lik, što pridonosi da se kao gledatelji intenzivno vežemo za lik Molly. Maya Rudolph je po meni jedna od najboljih komičarki modernog doba, a uloga u seriji Loot je dokaz njezinog iznimnog talenta kao glumice. Ostatak glumačke postave je također pomno i odlično odabran, iako nitko još uvijek nije ni blizu Rudolph. Kemija među likovima je prirodna, te sam mišljenja kako su sve sporedne uloge također prirodno duhovite, što nam svakako pomaže da nam ova serija još više priraste srcu.

Loot je idealan sitcom za opuštanje, smijeh, ali i promišljanje o raznoraznim temama koje su nam zasigurno relevantne. Sjajna ekipa koja je pisala i režirala seriju, odlična glavna glumica, te kratko trajanje epizoda, garantiraju da ćete se zaljubiti u Molly Novak, i njezin luksuzni svijet. Pogledajte Loot čim prije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Amar i Alma Bukvić - 1 Amar i Alma Bukvić - 2 Amar i Alma Bukvić - 3 Amar Bukvić +25 Amar i Alma Bukvić - 5 Celebrity Uz naš domaći par ne veže se niti jedan skandal, a ovakvi prizori govore da su zaljubljeni kao prvog dana!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 8 Renata Končić Minea - 7 Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 6 +26 Renata Končić Minea - 3 Celebrity Minea u haljini kao s crvenog tepiha najavila novu emisiju hit-showa, ali čini se da ovaj put neće biti samo smijeha: "Suza je sama krenula"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene