Remek djelo

Slavna oskarovka osvanula u pomalo zastrašujućem izdanju, nije ju ni lako prepoznati na prvi pogled

Olivia Colman Olivia Colman Screenshot/Youtube 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Colman Olivia Colman Olivia Colman (Foto: Getty Images) Olivia Colman Olivia Colman Olivia Colman Olivia Colman glumi kraljicu Anne Kruna (Foto: IMDB) Olivia Colman (Foto: Getty Images) +0 Olivia Colman (Foto: AFP) Galerija

Oliviju Colman nije lako prepoznati u najavi "Velikih očekivanja" u kojoj glumi jednu od glavnih uloga.

Britanska glumica i oskarovka Olivia Colman pojavila se u neprepoznatljivom izdanju s bijelom kosom i posve žutim zubima i to u prvoj najavi za nadolazeću adaptaciju poznatog književnog djela "Velika očekivanja".

Pogledaj i ovo showbuzz Dosad neviđeno Objavljen video sa seta serije "The Crown" koji nikad nije trebao ugledati svjetlo dana, otkrio drugu stranu glumaca

49-godišnja Olivia koja glumi tajanstvenu i ekscentričnu gospođicu Havisham u ekranizaciji temeljenoj na klasiku Charlesa Dickensa, šokirala je obožavatelje svojom pomalo zastrašujućom preobrazbom. 

Osim nje glumit će Ashley Thomas, Johnny Harris, Hayley Squires, Owen McDonnell, Laurie Ogden, Matt Berry, Trystan Gravelle i Rudi Dharmalingam.

"Velika očekivanja" napisao je i producirao Steven Knight zajedno s Tomom Hardyjem, Ridleyjem Scottom, Deanom Bakerom, Davidom W. Zuckerom, Kate Crowe i Tommyjem Bulfinom.

Jedna od posljednjih zapaženijih uloga koje je Olivia ostvarila je ona kraljice Elizabete II. u seriji "Kruna" dok je u stvarnom životu skromna i zazire od glamura koji uživa u seriji. No iako se privatno potpuno razlikuju, Colman je u seriji vjerno utjelovila kraljicu te je za svoju izvedbu nagrađena Zlatnim globusom za najbolju žensku ulogu.

Glumica je i 2019. godine dobila i Oskara u istoj kategoriji i to također za ulogu britanske kraljice, samo ovoga puta Anne u filmu "Miljenica".

Ostao je zapamćen i njezin kratki, ali inspirativni govor zahvale s dodjele u kojem je progovorila i o svojem životu prije glumačke karijere.

"Svim djevojčicama koje su ispred svojih televizora, nikad ne znate! Nekad sam radila kao čistačica i provela puno vremena sanjajući i zamišljajući ovaj trenutak", poručila je Olivia s pozornice dok je preuzimala Oscara.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez - 1 +31 Jennifer Lopez - 3 Celebrity Kamera ulovila Afflecka i Lopez u nezgodnom trenutku, a čitač s usana otkrio što je to pjevačica zapovjedila svojem mužu!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 6 +28 Ivana Knoll - 5 Celebrity Na novoj golišavoj fotografiji Ivane Knoll neki su primijetili da nešto nije kao prije: ''Djeluje veće nego inače''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene