našalila se

Spustila suprugu: "Moj je Oscar najbolja večer u njegovu životu, a imamo troje djece"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olivia Colman bila je prezenterica na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, a našalila se na račun svoga supruga.

Olivia Colman prošle je godine slavila na Oscarima u kategoriji najbolje glumice, a na ovogodišnjim prestižnim filmskim nagradama bila je prezenterica.

Pogledaj i ovo showbuzz Nominiran za 6 Oscara Ljude s demencijom više nikada nećete gledati istim očima. "Otac" je film o gubitku pamćenja koji nikada nećete zaboraviti

Glumica se popela na pozornicu Dolby Theatrea te se našalila da je njezina prošlogodišnja nagrada Oscar "najbolja večer u životu njezina supruga, a triput je rodila". 46-godišnja Colman nagradu Oscar uručila je kolegi Joaquinu Phoenixu, koji je slavio u kategoriji najboljeg glumca za film "Joker".

No prije nego što je pročitala tko je dobitnik, glumica je dobila brojne ovacije i pljesak publike zbog šala o svom suprugu Edu Sinclairu.

"Pozdrav svima, hvala što ste me primili natrag. Veliko je zadovoljstvo biti ovdje. Oscari prošle godine bili su najbolja večer u životu mog supruga. On je to i rekao, a samo ću spomenuti da sam rodila troje djece. Nadam se da se i večeras svi zabavljate jednako kao što se moj suprug zabavljao prošle godine", rekla je glumica u opuštenom govoru.

Olicia Colman i Ed Sinclair upoznali su se dok su skupa glumili u predstavi Alana Ayckbourna u Cambridgeu. Vjenčali su se 2001. godine, a ponosni su roditelji troje djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene