Potpuna suprotnost

Ne ekranu je najpoznatija žena na svijetu, ali privatno se skriva ispod sportskih kapa i teško ju je prepoznati

Olivia Colman glumi kraljicu Anne Olivia Colman glumi kraljicu Anne Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Colman glumi kraljicu Anne Olivia Colman (Foto: Getty Images) +0 Olivia Colman (Foto: Getty Images) Galerija

Olivia Colman u stvarnosti nimalo ne nalikuje kraljici Elizabeti II. koju glumi u hit-seriji "Kruna".

Oskarovka Olivia Colman (46) vrhunski je utjelovila britansku kraljicu Elizabetu II. u Netflixovoj "Kruni", dok je u stvarnom životu skromna i zazire od glamura koji uživa u seriji.

Pogledaj i ovo Imelda Staunton To je stvarno ona? Prepoznajete li ovu ženu? Riječ je o dami koja je posebno posljednjih dana u centru pozornosti medija!

Glumica je snimljena tijekom šetnje Londonom, a na fotografijama koje je objavio Daily Mail gotovo je neprepoznatljiva.

Krunu je zamijenila sportskom kapicom, a raskošne kraljevske odore dugačkom zimskom crnom jaknom s postavom, trapericama i tenisicama.

Ispod kape su provirile njezine razuzdane smeđe loknice koje su također potpuna suprotnost kraljičinoj prepoznatljivoj i uvijek urednoj frizuri.

No iako se privatno potpuno razlikuju, Colman je u seriji vjerno utjelovila kraljicu Elizabetu II te je za svoju izvedbu nagrađena Zlatnim globusom za najbolju žensku ulogu.

Glumica je i 2019. godine dobila i Oskara u istoj kategoriji i to također za ulogu britanske kraljice, samo ovoga puta Anne u filmu "Miljenica".

Ostao je zapamćen i njezin kratki, ali inspirativni govor zahvale s dodjele u kojem je progovorila i o svojem životu prije glumačke karijere.

"Svim djevojčicama koje su ispred svojih televizora, nikad ne znate! Nekad sam radila kao čistačica i provela puno vremena sanjajući i zamišljajući ovaj trenutak", poručila je Olivia s pozornice dok je preuzimala Oskara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene