Fatalna plavuša

Marilyn Monroe bila je u ljubavnom trokutu s dvojicom poznatih muškaraca? Evo što je poznato o romansi koja ovih dana intrigira javnost!

Marilyn Monroe (Foto: AFP) Marilyn Monroe (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marilyn Monroe (Foto: AFP) Marilyn Monroe (Foto: AFP) Marilyn Monroe (Foto: AFP) Marilyn Monroe (Foto: Instagram) Marilyn Monroe (Foto: Instagram) Marilyn Monroe (Foto: Profimedia) +0 Marilyn Monroe (Foto: Profimedia) Galerija

Radnja filma "Blonde" otkriva detalje ljubavnog trokuta Marilyn Monroe i dvojice muškaraca, a evo što je poznato o njihovoj navodnoj romantičnoj zajednici.

Život Marilyn Monroe ne prestaje fascinirati javnost ni 60 godina nakon njezine tragične smrti.

Pogledaj i ovo Marilyn Monroe (Foto: AFP) najpoznatija plavuša svih vremena Udala se sa 16 kako bi pobjegla iz sirotišta, od drugog muža razvela se zbog kultne scene, a svoju najveću tajnu odnijela je sa sobom u grob

Sada se opet našla u centru pozornosti zbog biografskog filma "Blonde", koji se prikazuje na Netflixu, a temeljen je na povijesnom romanu Joyce Carol Oates.

Marilyn je na platnu utjelovila kubanska glumica Ana de Armas, a film istražuje neke od romantičnih veza legendarne plavuše, uključujući i jednu s dvojicom muškaraca.

Naime, radnja filma ukazuje na to da je Monroe bila u romantičnoj zajednici sa sinom čuvenog Charlieja Chaplina, Charliejem "Cassom" Chaplinom Juniorom, i sinom glumca Edwarda G. Robinsona, Eddyjem Robinsonom Juniorom.

Važno je istaknuti kako ovaj dio radnje nije baziran na činjenicama, zbog čega su negodovali i neki kritičari, no sada sve zanima je li se ta veza zaista i dogodila.

Postoje još neki dokazi koji upućuju na to da je Marilyn bila u vezi s obojicom.

Autor Anthony Summers u biografiji glumica naslovljenoj "Goddess: The Secret Lives of Marilyn Monroe", navodi kako je Chaplin Junior doveo Marilyn na obiteljski ručak 1947. godine, a o njihovoj vezi progovorio je i sam u svojoj biografiji "My Father, Charlie Chaplin".

Stariji Chaplin navodno je bio veliki obožavatelj Merlinke, no sina je upozorio da se ne upušta u vezu s njom.

"Nemoj se još zaljubiti. Prvo se moraš pobrinuti o svojem obrazovanju", prisjetio se Cass očevih riječi, no Summers tvrdi da ga nije poslušao i da je mjesecima bio očaran Marilyn.

Cassov blizak prijatelj otkrio je i kako je Marilyn često ostajala prespavati kod njega, i to u sobi koju je dijelio s bratom. Summers navodi i da je njihova veza s vremenom došla kraju, no ostali su u prijateljskim odnosima.

Što se tiče Eddyja Robinsona Juniora, s njim ju je navodno upoznao upravo Chaplin Junior. Summers u svojoj knjizi piše da su Marilyn i Eddy bili u kratkoj vezi, ali ne i u isto vrijeme kada se ona viđala s Cassom. Zanimljivo je da je Marilyn od Eddyja Juniora starija osam godina, a navodno su se viđali kad je njemu bio 19, a njoj 27.

Iako se u filmu to prikazuje kao nešto što se zaista dogodilo, nema dokaza da je Marilyn u isto vrijeme bila u vezi s dvojicom muškaraca.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Farija Gaši, Supertalent - 2 Farija Gaši, Supertalent - 1 Farija Gaši, Supertalent - 3 Maja Šuput, Supertalent +15 Farija Gaši, Supertalent - 5 Celebrity Poslije nje emotivna pjesma Dine Merlina dobila je jednu sasvim novu dimenziju: ''Bilo mi je žao vidjeti ih kako plaču, ali sam bila i ponosna!''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić i Fran Olujić Monika i Fran Olujić Monika Kravić Monika Kravić (Foto: John Pavlish) +4 Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Monika Kravić prvi put objavila fotografiju s drugim mužem, samozatajnog odvjetnika s kojim ima dijete dugo je skrivala od javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene