teško ih je prepoznati!

Podigla je golemu prašinu s Bradleyjem Cooperom, a sada će to pokušati ponoviti s još jednim miljenikom žena

Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Galerija

Lady Gaga na Instagramu je objavila fotografiju s Adamom Driverom, s kojim trenutno u Italiji snima film "House of Gucci!".

Pjevačica i glumica Lady Gaga (34) zvijezda je novog filma Ridleya Scotta "House of Gucci!", koji se trenutačno snima u Italiji.

Pogledaj i ovo showbuzz wow! Ekstravagantni život najpoznatije obitelji iz svijeta mode ponovno je u centru pažnje, a shvatit ćete zašto kad vidite ove prizore!

Gaga će u filmu utjeloviti Patriziju Reggiani, bivšu suprugu unuka legendarnog dizajnera i talijanskog biznismena Guccia Guccija, Maurizia, kojeg će odigrati glumac Adam Driver (37).

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

"Signore e Signora Gucci", napisala je Gaga pored njihove zajedničke fotografije sa snimanja koju je objavila na društvenim mrežama i na kojoj su oboje neprepoznatljivi.

Film će prepričati priču o ubojstvu Maurizija Guccija. On je 1991. godine pronađen mrtav na stubištu zgrade u Milanu u kojoj je bio njegov ured. Reggiani je 1995. godine osuđena i zatvorena zbog ubojstva svojeg bivšeg supruga i u zatvoru je provela 18 godina, a na slobodu je izašla 2016.

Priča je kao stvorena za veliki ekran, a Scott je sjajno odabrao svoje glavne zvijezde.

Osim što oboje imaju nominacije za Oscara, Gaga je svojim posljednjim filmom "Zvijezda je rođena", u kojem je glumila s Bradleyjem Cooperom, podigla veliku medijsku prašinu. Cooper je nedugo nakon prikazivanja filma prekinuo s manekenkom Irinom Shayk i šuškalo se da ju je ostavio upravo zbog Gage, s kojom je imao vrlo prisan nastup na dodjeli Oscara 2019. godine, što se kasnije ispostavilo neistinitim. No Gaga je itekako pokazala da zna kako zainteresirati gledatelje, a ne sumnjamo da će isto pokušati i sada.

Također, iako nije tipični holivudski ljepotan, za Adamom žene lude otkako je u "Ratovima zvijezda" glumio Kyla Rena, a privukao je i veliku pažnju ulogama u filmovima "Šutnja" te "Priča o braku".

Film "House of Gucci!" u kina bi trebao doći 24. studenog 2021. godine, a da ga gledatelji očekuju s nestrpljenjem, potvrđuju milijuni lajkova koje je Gaga dobila za fotku sa seta.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) +4 Beyonce (Foto: Getty Images) Celebrity I Beyonce je reagirala na intervju Harryja i Meghan, a prisjetila se i neugodnog susreta s kraljevskim parom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene