opak istup!

Kraljevska obitelj strahuje od već zakazanog poteza princa Harryja, detalji se pomalo otkrivaju, a evo što je sve dosad poznato!

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Naslovnica knjige Spare princa Harryja Princ Harry Princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry Prinčevi Harry i William Prinčevi Harry i William Prinčevi Harry i William - 2 princ Harry, princ William Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 9 +19 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle - 1 Galerija

Dugoočekivana knjiga princa Harryja nosit će naslov "Spare", a članovi njegove obitelji iz dana u dan sve više strahuju što će u njoj biti otkriveno.

Članovi, ali i odvjetnici kraljevske obitelji spremno čekaju memoare princa Harryja i strahuju zbog njegovih kritika prema svima i svemu što ima veze s palačom i životom na dvoru. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Navedena kao djelo sirove, nepokolebljive iskrenosti kontroverzna knjiga već sada privlači veliku pažnju, a sada je objavljen i njezin naslov "Spare" što u doslovnom prijevodu znači "rezerva" kao i informacija da je navodno puna referenca na njegovu poziciju mlađeg brata prijestolonasljednika, odnosno princa Williama.

Članovi obitelji nisu znali kako će knjiga biti naslovljena sve do službene potvrde, a njezina verzija na španjolskom jeziku još je oštrija, jer je dobila podnaslov "En La Sombra", iliti "U sjeni".

Početni datum izlaska bio je zakazan za kraj 2022. godine kako bi iskoristili božićne blagdane, ali knjiga se ipak neće naći na policama sve do 10. siječnja. Navodno je glavni razlog tome znak poštovanja prema nedavno preminuloj kraljici Elizabeti, a šuška se da je Harry radio nekliko promjena u zadnji čas.

Izdavači su uoči izlaska memoara jasno su dali do znanja da Harry neće bježati od osjetljivih tema, kao što je primjerice bila odluka obitelji da potakne njega i njegovog starijeg brata princa Williama da hodaju iza lijesa svoje majke Diane. Također bi mogao otkriti tko je rasistički komentario njegovog sina Archieja, rasvijetliti njegov napet odnos s ocem te probleme koje ima s Williamom.

Međutim, točan sadržaj će se vjerojatno držati u strogoj tajnosti, a pomoćnici iz palače otkrili su da nijednom članu kraljevske obitelji nije ponuđena prilika da vidi bilo koji dio knjige prije objave.

Kad je u srpnju 2021. godine objavljen ugovor s izdavačkom kuća, samo je kraljica Elizabeta o tome bila unaprijed upozorena.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 +25 Lidija Bačić - 4 Celebrity Zbog seksi poze u crvenoj haljini Lidiji Bačić tepaju da je najzgodnija žena na Balkanu: ''Uvjerljivo, izgledaš top!''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Afrika Sandra Afrika - 5 Sandra Afrika - 3 Sandra Afrika - 4 +29 Sandra Afrika - 6 Celebrity Atraktivna turbofolk-zvijezda usred emisije pokazala rezultat operacije grudi: ''Malo sam ih povećala i osvježila se''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene