godinama je čuvala tajnu

Zna se tko je žena s kojom je princ Harry izgubio nevinost, sama se oglasila: ''Napravio je prvi potez, znali smo do čega će to dovesti''

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Princ Harry Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry Princ Harry i Kate Middleton Princ Harry Princ Harry +32 Princ Harry Galerija

U memoarima koji su nedavno izašli princ Harry pisao je o ženi s kojom je izgubio nevinost, a ona je sada, poslije brojnih nagađanja, odlučila izaći u javnost.

Još i prije nego što su izašli njegovi memoari, princ Harry zaintrigirao je javnost detaljima iz svojeg ljubavnog života, jer se, naime, u svojoj knjizi dotaknuo i trenutka kad je izgubio nevinost i otkrio da se to dogodilo s lijepom starijom ženom na selu. Pričalo se da je misteriozna dama glumica Elizabeth Hurley, ali ona je to ubrzo nakon šuškanja demantirala.

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

No zato se sad, prema pisanju Daily Maila, javila žena koja tvrdi da je upravo ona ta o kojoj je princ pisao.

Riječ je o Sashi Walpole, 40-godišnjakinji i tajanstvenoj ljubiteljici konja koja tvrdi da je imala strastveni petominutni seks s princem Harryjem.

Njezine fotografije možete pogledati OVDJE.

Sasha se, kako kaže, odlučila na izlazak u javnost kako bi ispričala svoju verziju ovog događaja. Za početak kaže da je princ bio taj koji je napravio prvi potez, što je bio povod spontanom seksu na polju.

''Počeo me ljubiti. Bilo je strastveno, intenzivno. Oboje smo znali. Od poljupca smo vrlo brzo završili na podu. Bilo je vatreno. On za mene nije bio princ Harry, on je bio moj prijatelj i situacija je malo izmakla kontroli. Nismo to planirali napraviti, ali bilo je brzo, divlje i uzbudljivo. Oboje smo bili pijani. To se ne bi dogodilo da nismo'', priča Sasha, koja je danas sretno udana majka dvoje djece.

Nadala se da će sve ostati u tajnosti i tako je i bilo godinama, sve do knjige princa Harryja. No nakon tog njihova susreta kasnije više nisu razgovarali, vidjeli se ni razmijenili poruke.

Sasha ni zbog čega ne žali, a princa pamti kao druželjubivog, duhovitog i punog života. Bio je normalan mladić. Da nije imao tu titulu, nikad ne biste ni pomislili da je nešto više od nas'', opisala je Sasha princa, no nije joj jasno zašto je sad s tim izašao u javnost.

''Čuvala sam ovu našu tajnu 21 godinu, pa sam se jako iznenadila kad mi je prijateljica javila da je na televiziji vidjela priču o tome. Zamalo sam pala sa sofe. Sad sam i ja odlučila progovoriti jer sam znala da mediji neće odustati dok me ne pronađu'', objasnila je Sasha.

Inače, interes za memoare princa Harryja golem je otkako je knjiga početkom godine puštena u prodaju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Franka Batelić Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 4 +25 Franka Batelić - 2 Celebrity Ćorluka se javio s obiteljskim fotkama iz Dubaija, a najveći hit je sin Viktor: ''Vidite tko najviše uživa u ovome!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 +25 Ivana Knoll - 6 Celebrity Knoll se poslije Jamieja Foxxa našla u društvu još jedne svjetske face, no ovaj put riječ je slavnom glazbeniku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene