Ovo će biti zanimljivo

Princ Harry progovorit će o teškoj temi, rijetko koga to neće dirnuti kao i prizori drugih zvijezda na rubu suza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry je kreirao i producirao dokumentarnu seriju "The Me You Can't See" o mentalnom zdravlju s Oprah Winfrey, a u njoj o svojim iskustvima na rubu suza pričaju Lady Gaga i Glenn Close.

Mnoge je nedavno iznenadila vijest o dokumentarnoj seriji "The Me You Can't Seeprinca Harryja i televizijske voditeljice Oprah Winfrey, a sada je izašao i trailer koji je javnosti dao više uvida u tematiku mentalnog zdravlja.  

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

U centru pozornosti je Harry s Oprah, no u jednom trenutku se pojavljuje i njegova supruga Meghan Markle. Objavljena snimka sugerira da će princ progovoriti o traumi koju je doživio nakon smrti svoje majke, princeze Diane. 

Trailer u trajanju od dvije minute i 36 sekundi uključuje arhivske snimke s Dianinog sprovoda iz 1997. na kojima se vidi tada 12-godišnji Harry sagnute glave dok pokraj njega prolazi lijes u kojem mu je majka. U tim trenucima s njim priča njegov otac, princ Charles. 

"Donijeti odluku o traženju pomoći nije znak slabosti. U današnjem svijetu, više nego ikad, to je znak snage", istaknuo je Harry u razgovoru s Oprah. 

Dokumentarna serija "The Me You Can't See", koja će se od 21. svibnja prikazivati na Apple TV-u, ugostila je nekoliko zvijezda koje pričaju o mentalnom zdravlju. U traileru se mogu vidjeti isječci intervjua s Oprah, Lady Gagom, Glenn Close i košarkaša DeMara De Rozana. 

Neki od njih su na rubu suza dok govore o svojim iskustvima. "To je nešto što sam jednostavno prihvatila", rekla je Winfrey u razgovoru. 

Meghan se u jednom kratkom trenutku pojavila iza Harryjevih leđa i smješkala se, a na sebi je imala majicu sa sloganom "Podižemo budućnost". Kasnije su prikazane stare snimke na kojima Markle drži sinčića Archieja u krilu. 

"Posljedice ove godine će osjećati desetljećima. Djeca, obitelji, muževi, supruge, svi", istaknuo je princ koji je s Oprah kreator i producent dokumentarne serije. Režirali su ju Oscarom nagrađeni Asif Kapaida i Dawn Porter.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Celebrity Violeta iz "Boljeg života" u 59. objavila fotku u bikiniju, obožavatelji ne mogu doći sebi: "Da Hollywood pozavidi"

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene