previše stresa!

Šok i nevjerica: Ovo je serija o kojoj trenutno svi pričaju, a evo zašto neki nisu mogli pogledati ni prvu epizodu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Korejska serija "Squid Game" trenutačno je najpopularnija na području Europe i SAD-a, no brojni gledatelji ne mogu doći sebi zbog viđenih scena.

Netflixova horor serija o izmišljenoj ubojitoj igri u kojoj se natjecatelji bore za 30 milijuna dolara osvojila je sve, no i pokrenula je brojne polemike. Radi se o korejskoj seriji "Squid Game" koja je u vrlo kratkom roku postala najgledanija na tom streaming servisu.

Pogledaj i ovo Serija ''One Day'' - 4 Jeste li ju već pogledali? Rone se suze zbog ove serije: ''Nikad nisam toliko plakala, obožavam svaku minutu''

Gledatelji diljem svijeta komentiraju na društvenim mrežama kako je serija bespotrebno prepuna nasilja, a nije im najbolje sjelo gledati likove kojima pucaju u glavu i muče ih na razne načine. Neki komentiraju i kako nisu do kraja mogli pogledati ni prvu epizodu jer im je postalo mučno, a sudeći po broju gledanja, ta serija je trenutačno najpopularnija na području Europe i SAD-a.

Svaka epizoda serije "Squid Game" donosi krvavo nasilje, a producenti su tradicionalne igre poznate svima pretvorili u borbu za preživljavanje. Radnja serije vrti se oko ovisnika o kockanju Seounga Gu-huna kojeg je utjelovio Lee Jung-jae i njegova prijatelja iz djetinjstva, propalog bankara Choa Sang-wooa, kojeg je utjelovio Park Hae-soo.

"Glumci su prestravljeni u svakoj sekundi serije. Konstantno se tresu, plaču i vriše zbog nemoguće količine stresa, a ako to možete preživjeti, onda je ovo prava serija za vas", stoji u jednoj od kritika objavljenih ovih dana. Mnogi se slažu da bi na seriji trebalo biti upozorenje da je mladi ispod 20 godina ne smiju gledati. Nekolicina gledatelja priznala je da se rasplakala dok je gledala seriju, a dok je jedni hvale, drugima nije jasno zbog čega je serija s toliko nasilja postala toliko popularna.

Na vama je da procijenite.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Azra Grljević - 4 Azra Grljević - 3 Azra Grljević - 2 +0 Maja Šuput za vrijeme nastupa Azre Grljević - 1 Celebrity Žena s koje nisu mogli skinuti pogled zbog njezina talenta: ''Najviše me živcira kad pitaju imam li donje rublje ispod kostima''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene