Samo trud i rad

Glumi od 11. godine, a otkrila je i sve detalje o ulozi zbog koje je nominirana za Oscara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cynthia Erivo odrasla je u Londonu, glumom se počela baviti vrlo rano, a sada se natječe za nagradu Oscar.

Britanska glumica Cynthia Erivo s posljednjih nekoliko uloga osvojila je čitav svijet, ali i Akademiju. Nakon što je 2016. godine kući odnijela nagradu Tony za portret Celije, iste je godine osvojila i Grammy, ali i Emmy za istu ulogu. Trenutačno je svima zanimljiva zbog utjelovljenja Harriet Tubman u biografskom filmu "Harriet", a natječe se za nagradu Oscar u kategoriji za najbolju glumicu.

Pogledaj i ovo Cillian Murphy i Florence Pugh u filmu ''Oppenheimer'' Briljantan uradak! Favorit ovogodišnjih Oscara: Jedan od najvažnijih filmova prošle godine, potresan i nužan

Cynthia Erivo odrasla je u Londonu u obitelji nigerijskih imigranata, a njezina je majka uvijek govorila da je Cynthia rođena za pozornicu. Glumica i pjevačica nemalo je puta spomenula da joj je majka bila velika podrška, još otkad joj je rekla da će se baviti glazbom i glumom kad odraste. U glumu je ušla s 11 godina, a kasnije je studirala glazbenu psihologiju na prestižnom koledžu Royal Academy of Dramatic Art. Karijeru je započela predstavama na Broadwayu.

Za Harriett je istaknula kako je dala srce i dušu u tu ulogu. "Ti ljudi koji se pojavljuju u filmu su moji ljudi. O njima ne možete čitati u knjigama jer su jako realni. Tim se ženama iskreno divim. Dok sam odrastala i učila pjevati, one su mi bile idoli", priča Cynthia o ulozi. Objasnila je za Oprah magazine i zašto je prihvatila ulogu toliko punu emocija.

"Ako nemate srce, odakle sve onda dolazi? U jednoj sceni otkrila sam da je mom liku preminula sestra i otpjevala sam pjesmu 'A Good Goodbye' te sam tek onda shvatila da u singlu postoji nešto što odlično govori o gubitku", kaže glumica i dodaje kako je kroz ulogu puno naučila o sebi.

Pravi je fanatik fitnesa, a najviše voli svog psa

Cynthia Erivo ispričala je i da je pravi fanatik fitnesa. Kaže kako joj je teretana mjesto na kojem se ne dolazi samo fotografirati zbog Instagrama, već ondje može razmisliti o sebi i probaviti neke informacije koje tijekom dana ne stigne.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Honesty post! I HAVE NOT BEEN WORKING OUT FOR THE LAST MONTH OR TWO. Today was the first time back. My limbs are still shaking, but getting back on the proverbial horse was a necessary occurrence. She might be rusty but she’s still got it. Starting is half the battle won! Love and light 😘😘

A post shared by cynthiaerivo (@cynthiaerivo) on

Dosta vremena provodi sa svojim psom, a kako kaže, pas Caleb najbolje joj je društvo i ima jaku osobnost za jednog psa.

Tijekom glazbene karijere objavila je nekoliko albuma, a nije joj strano pjevati na velikom platnu. Osim glume i glazbe, bavi se i podcastom skupa s Glennom Closeom, Patti LuPone i Marion Cotillard.

Što se uspjeha tiče, kaže da se sve odvijalo svojim tijekom. "Uvijek sam slijedila svoju strast i samo sam dopuštala da se potpuno prepustim određenim situacijama", zaključuje glumica.

Tko su dobitnici Oscara, saznat ćemo u nedjelju, 9. veljače.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Getty) Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Getty) Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Profimedia) Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Profimedia) +1 Kirk Douglas i Anne Buydens (Foto: Profimedia) Celebrity Slovio je kao veliki holivudski zavodnik, ženio se dva puta i javno priznao da je obje žene varao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene