Hit plastične operacije

Show u kojem natjecatelji izađu - neprepoznatljivi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šokantni Južnokorejski TV show 'Let's Beauty' potpuno očarao mlade djevojke koji pošto poto žele na plastičnu operaciju!

Iz epizode u epizodu, Južnokorejski show 'Let's Beauty' šokira sve više gledatelja. Show ljudima koji se ne osjećaju dobro u svojoj koži i žele promijeniti izgled poklanja estetske zahvate kako bi se osjećali bolje. U rekonstrukciji sudjeluju kirurzi koji na sudionicima rade potpune rekonstrukcije lica i cijeloga tijela!

Pogledaj i ovo Noelle Sheldon i Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Fanovi u nevjerici Je li moguće da je prošlo već 17 godina otkako se rodila kći Rachel i Rossa? Pogledajte kako danas izgleda

Probrazba koja je trajala 6 sati i koštala skoro 6 tisuća kuna!

U jednoj epizodi, sestre blizanke željele su da im se urede zubi jer su bili razmaknuti i nepravilni, ali je kirurg odlučio napraviti malo drastičniju promjenu. Od njih je napravio nove 'poboljšane' blizanke koje su i dalje identične, ali su potpuno različite.

Djevojka iz druge epizode dobila je potpuno novo lice, liposukciju i novu boju kose.

Posljednjih nekoliko godina u Južnoj Koreji naglo je porastao broj estetskih operacija, a ovogodišnji Izbor za Miss Južne Koreje pravi je primjer za to jer su sve kandidatkinja izgledala identično.

Prema izvješću The Economista, Južna Koreja je zemlja s najvećim brojem estetskih operacija po glavi stanovnika. Oko 20 posto žena u Seoulu u dobi između 19 i 49 godina priznaje kako je obavilo neku vrstu estetske korekcije, pišu američki mediji.

Neki će samo promijeniti boju kose, a neki napraviti potpunu rekonstruciju lica. Što ste vi spremni napraviti da bi se osjećali bolje u vlastitoj koži?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene