Je li pretjerala?

Malo se napuhala: Danas baš svi pričaju o velikim bicepsima Jennifer Lopez

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Lopez ima 49 godina, no na izgledu bi joj pozavidjele i duplo mlađe.

Slavna pjevačica prije nekoliko je sati objavila fotografiju o kojoj se itekako raspravlja.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Ovisnica o teretani Usko, uže, najuže: 49-godišnja ljepotica istaknula ubojitu liniju i brutalne trbušnjake

Unatoč činjenici da ima 49 godina, Jennifer Lopez na izgledu i formi pozavidjele bi i duplo mlađe žene. Slavna pjevačica i glumica kao da ne stari, a to među ostalim može zahvaliti i pravilnoj prehrani te redovitom vježbanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

No nakon posljednje fotografije koju je objavila na Instagramu na kojem ju prati više od 80 milijuna ljudi, mnogi su se pitali nije li latino diva malo pretjerala s vježbanjem, jer njezini bicepsi doista nikada nisu bili veći.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer je pozirala u kratkoj crvenoj haljini s leđa te se pohvalila time koliko je ponosna na sebe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Osjećam se kao superžena nakon večerašnjeg nastupa. Kad sam počela, mislila sam da je 15 nastupa u 27 dana previše. No, dala sam si obećanje da ću na kraju biti jača. Vježbat ću i biti u formi života. Bilo je trenutaka kada sam umorna i stalno na putu pa sam vježbanje morala prilagođavati rasporedu i na različitim lokacijama. No ovdje sam i preostala su samo još 3 nastupa. Toliko je emocija u meni, no većinom se osjećam snažno, sretno i zahvalno", ispovijedila se Jennifer.

I dok su ju obožavatelji zasipali brojnim komplimentima, na internetu su komentari podijeljeni pa tako dio korisnika smatra da je pretjerala te da izgleda čudno i smiješno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Neki su za to "okrivili" i njezinog dečka, bejzbolaša Alexa Rodrigueza s kojim Jennifer često vježba u kućnoj teretani, no jedno morate priznati: naći uopće vremena za redovitu tjelovježbu s obzirom na raspored zvijezde A-liste i obiteljske obaveze jest za svaku pohvalu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene