Oduzima dah!

U 50. godini pjevačica je isklesano tijelo uvukla u minijaturni kupaći i bacila fanove u trans!

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (FOTO: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Lopez ne prestaje oduzimati dah hvaleći se svojim besprijekornim izgledom i top-formom koju održava bez problema u 49. godini života.

Iako je jedna od najzaposlenijih žena u svijetu šoubiza, pjevačica Jennifer Lopez uspijeva pronaći dovoljno slobodnog vremena za maksimalno uživanje i upijanje zraka sunca.

Pogledaj i ovo 4 Tenora - 3 od novih fosila do tomislava ivčića 4 Tenora posljednjim su koncertom donijeli nesvakidašnje glazbeno iskustvo: Zaplesali su i uz "Rim Tim Tagi Dim"!

Tako je bilo i tijekom proteklog vikenda u Las Vegasu, gdje je 49-godišnja Jennifer pokazala nevjerojatno dobro tijelo u narančastom jednodijelom kupaćem kostimu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer je s obožavateljima odlučila podijeliti fotografiju sebe u tom izdanju na Instagramu i pokazala, kako sama kaže, svoju "breskvicu".

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Bila je to priprema za koncert u Las Vegasu, u sklopu turneje "All I Have" inače dosad najuspješnije u njezinoj karijeri.

Na turneji ju prati njezin dragi Alex Rodriguez, koji zapravo ne propušta niti jedan koncert otkako su počeli hodati u veljači 2017. godine, a i često se sam hvali izgledom svoje djevojke.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene