'Nogice k'o da ima 22 godine''

Seve objavila fotografije iz Sarajeva stare 20 godina, pa ih usporedila s današnjima: ''Ovakva žena se rađa samo jednom!''

Severina - 6 Severina - 6 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 9 Severina - 8 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 7 Severina - 14 Severina - 15 +20 Severina - 13 Galerija

Severina se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijama s koncerta u Sarajevu, a evo i kako je to izgledalo kada je u istom gradu nastupila prije 20 godina.

Naša pjevačica Severina podijelila je nove fotografije s koncerta u Sarajevu, a pratitelje je raspametila svojim vitkim nogama u kratkim hlačicama koje je nosila.

Severina se na nastupu odlično zabavljala, a uz fotografije sa zadnjeg koncerta objavila je i jednu koja je nastala prije 20 godina. Tada je Severina nosila rokerski imidž pa je za nastup nosila crnu majicu na bretele sa slikom zmaja, crvenu suknju i remen, a kako je tada 30-godišnja Severina izgledala pogledajte u našoj galeriji.

''Srce uvijek jače kuca u Sarajevu… Sad i prije 20 godina'', napisala je u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

''Ovakva žena se rađa samo jednom'', ''Nogice k'o da ima 22 godine, jao'', ''Seve je kao vino'', ''Seve, Seve…'' samo su neki od desetaka komentara i komplimenata na ove fotografije.

51 godinu nitko joj ne bi dao, a svi se slažu da ova regionalna zvijezda s godinama izgleda sve bolje i bolje.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan +19 Josip Radeljak - 1 Celebrity Dikan otkrio tko je nova žena u njegovu životu pa podijelio i sretne vijesti? "Još samo korak do oltara!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene