Godine lete

Rijedak izlazak žene koja je nekad bila pojam ljepote, pogledajte koliko se promijenila otkad su svi željeli da baš ona s njima radi

Linda Evangelista Linda Evangelista Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Evangelista - 6 Linda Evangelista Linda Evangelista - 4 Linda Evangelista - 2 Linda Evangelista - 5 Linda Evangelista - 3 Linda Evangelista - 1 Linda Evangelista - 4 Linda Evangelista - 3 Linda Evangelista - 2 +3 Linda Evangelista - 1 Galerija

Nekad jedan od najljepših modela, Linda Evangelista danas izgleda neprepoznatljivo, a paparazzi su je uhvatili u New Yorku dok je hodala bez trunke šminke.

Linda Evangelista, nekad jedan od najljepših modela 90-ih godina, viđena je nakon dugo vremena izbivanja iz javnosti, a manekenka je jedva prepoznatljiva.

Pogledaj i ovo Linda Evangelista Svijet joj se divio Ovo je bila ljepotica koja je priznala da su je uništile operacije, sjećate se kako je izgledala u danima najveće slave?

Paparazzi su je uhvatili dok je čekala taksi u New Yorku u opuštenim hlačama i majici te traper-jakni, a zbog naočala i izobličenog lica manekenku su jedva prepoznali.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Naime, 2016. godine manekenka se podvrgnula operaciji zamrzivanja masnih stanica na tijelu, a nakon toga navela je kako će zbog toga neko vrijeme izgledati izobličeno.

Naime, tretman je pošao po krivu, pa umjesto da je njezine masne stanice smanjio, tretman je stanice povećao, zbog čega je Linda izgledala nateklo, a potom je na Instagramu objavila kako će se dugoročno povući iz javnosti.

''Mojim pratiteljima koji su se pitali zašto nisam radila dok su karijere mojih kolega napredovale, razlog je taj što sam bila brutalno unakažena Zeltiqovim postupkom CoolSculpting, koji je učinio suprotno od onoga što je obećavao'', napisala je tada.

''Povećao je, a ne smanjio moje masne stanice i ostavio me trajno deformiranom nakon što sam prošla dvije bolne, neuspješne korektivne operacije. Ostala sam, kako su mediji opisali, neprepoznatljiva."

Linda je nekoliko mjeseci kasnije pozirala za naslovnicu magazina People, za koji je otvoreno govorila što joj se dogodilo jer joj je bilo dosta srama i skrivanja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Bivša manekenka pojavila se u javnosti samo nekoliko dana nakon što je njezin bivši suprug Gerald Marie optužen za seksualno zlostavljanje maloljetnica u svojoj modnoj agenciji, a na vidjelo je izašlo kako je silovao čak 13 djevojaka od 14 godina.

53-godišnja bivša manekenka Carre Sutton rekla je kako ju je Gerald nekoliko puta silovao nakon što je upala u modnu agenciju 1985., a bez optužbi nije prošla niti Linda, za koju je rekla kako je djevojke slala ostalim imućnim muškarcima diljem Europe.

Linda i Gerald bili su u braku od 1987. do 1993. godine, a nakon njega manekenka je bila u kratkoj vezi s milijarderom Francois-Henrijem Pinaultom te su ubrzo dobili i sina Augieja. 2012. godine bila je raspodjela alimentacije, a detalji presude nisu poznati.

Pinault je trenutačno suprug glumice Salme Hayek, a vjenčali su se 2009. godine.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone Camila Morrone - 6 Camila Morrone - 5 Camila Morrone - 1 +10 Camila Morrone - 2 Celebrity Mlađahna DiCaprijeva djevojka pokazala tijelo u bikiniju, no pozornost je zbog jednog detalja ukrao njezin otac!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukičević Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 4 +3 Lidija Vukičević - 2 Celebrity Violeta iz Boljeg života opet je užarila društvene mreže golišavom fotkom u 61. godini: ''Ovo je anđeoska ljepota!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene