Pronađi razliku!

Našoj bivšoj manekenki zbog tri fotke s plaže poručili da je za nju vrijeme stalo: "Sve ljepša i ljepša!"

In Magazin: Ljupka Gojić Mikić - 2 In Magazin: Ljupka Gojić Mikić - 2 In Magazin 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ljupka Gojić Mikić - 2 In Magazin: Ljupka Gojić Mikić - 8 Jolie Petite by Ljupka Gojić Jolie Petite by Ljupka Gojić Jolie Petite by Ljupka Gojić Jolie Petite by Ljupka Gojić Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) +4 Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Galerija

Ljupka Gojić Mikić objavila je na Instagramu tri različite fotografije na kojima pozira u badićima, pa pratiteljima zadala zanimljiv zadatak.

Naša uspješna bivša manekenka i poduzetnica Ljupka Gojić Mikić s obitelji uživa u toplijim krajevima čime se pohvalila i na svom profilu na Instagramu gdje ju prati 111 tisuća ljudi, a od kojih je mnoge oduševila izdanjem u badiću.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić - 3 Top ili flop? Svi su gledali u baš neobične čizme Ljupke Gojić Mikić, na prvu djeluju normalno, ali kad se bolje zagledate...

Ljupka je naime objavila fotografije na kojima pozira u badiću, jednu iz sadašnjosti na kojoj je s najmlađom kćeri, a dvije iz prošlosti sa starijim kćerima koje su nastale prije nekoliko godina, no razlika na njima kao i da ne postoji.

"Pronađi razliku", napisala je Ljupka uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

"Vidi se tko je vođa", "A ti ista, predivna", "Prelijepa na svakoj slici", "Draga mama, za tebe je vrijeme stalo", "Nema razlike mamita", "Sve ljepša i ljepša, to je razlika", zaključili su njezini pratitelji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Nema tko se nije okrenuo za atraktivnom suprugom Harisa Džinovića, od njega je mlađa 29 godina, par je zajedno dva desetljeća!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene