kao da ne stari

Koja je tajna vječne mladosti Jennifer Aniston? S 53 godine izgleda kao da ima 20, a estetske zahvate negira

Jennifer Aniston Jennifer Aniston Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifer Aniston Galerija

Jennifer Aniston dobila je ulogu Rachel Green u seriji "Prijatelji" kada je imala 25 godina, a od tada kao da nije ostarjela ni dana.

Zvijezda hit-serije "Prijatelji", glumica Jennifer Aniston, ove godine napunila je 53 godine što se po njezinom izgledu nikako ne može zaključiti.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Ulogu Rachel Green dobila je kad je imala 25 godina, a od tada kao da nije ostarjela ni dana i tvrdi da nije bila na zahvatima pomlađivanja već da svoju mladolikost duguje tjelovježbi, zdravoj prehrani, redovitim i intenzivnim beauty tretmanima, ali i dobrim genima.

Poznato je da Jennifer prakticira takozvani povremeni post, kada jede u vremenskom intervalu od 8 sati tijekom dana, a zatim 16 sati ne jede ništa.

Usto uvijek i pazi što jede, pa tako izbjegava ugljikohidrate kad god je to moguće, a prehrana joj se uglavnom bazira na sirovom voću i povrću, zdravim mastima i proteinima. Puno vode i osam sati sna te redoviti kardio treninzi, joga, meditacija i boks također su neke od tajni njezina mladolikog izgleda, ali i vitke figure.

Poznato je i da je Jennifer oduvijek imala zdrave navike pa je tako tijekom snimanja "Prijatelja" svaki dan jela istu salatu koju je donosila sa sobom na set.

Ipak, ističe i kako ne pribjegava restriktivnim dijetama i često se počasti tjesteninom, pizzom, kolačima i drugim stvarima u kojima uživa, a možda nisu toliko zdrave, no ni u čemu ne pretjeruje

"Ne dopuštam da moje navike u prehrani izmaknu kontroli. Moja filozofija je da se hranim zdravo. Prilično je jasno: jedite organsko voće i povrće, održavajte nizak unos šećera, pijte velike količine vode i dobro se naspavajte. Ali dopuštam sebi da se s vremena na vrijeme prepustim uživanjima u hrani. Ne zadajem sebi više nikakva pravila", kazala je jednom prilikom za Yahoo Food.

Mladoliki izgled duguje i suplementima na bazi kolagena, a ona je godina vjerna onima brenda Vital Proteins zbog čega je 2020. godine postala i njihova kreativna direktorica.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 4 Iva Grgurić - 1 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 5 +6 Iva Grgurić - 6 Celebrity Hrvatica koja je pobijedila u srpskom realityju pohvalila se novim grudima, no prizor je neke zgrozio: "A joj…"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 10 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 13 Martina Boščić - 12 +12 Martina Boščić - 11 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene