teško ju je i prepoznati!

Nekad je bila jedna od ljepših žena u regiji, a s godinama je lice potpuno izmijenila brojnim operacijama!

Stanija Dobrojević - 5 Stanija Dobrojević - 5 M.P./ATAImages/Pixsell 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Stanija Dobrojević - 2 Stanija Dobrojević - 3 Stanija Dobrojević - 1 Stanija Dobrojević - 4 Stanija Dobrojević - 6 Stanija Dobrojević - 7 Stanija Dobrojević - 1 Stanija Dobrojević - 2 Stanija Dobrojević - 3 Stanija Dobrojević - 4 +26 Stanija Dobrojević - 5 Galerija

Reality zvijezda Stanija Dobrojević nekad je bila jedna od najljepših žena u regiji, a njezine najnovije fotografije pokazuju da je estetskim operacijama uništila prirodnu ljepotu.

Stanija Dobrojević već je godinama poznata regionalna reality zvijezda, a proslavila se nakon sudjelovanja u showu ''Survivor''. Međutim, s godinama koje su prošle, Stanija je od svoje prirodne ljepote polako odustala i podvrgnula se estetskim operacijama koje su je sada učinile neprepoznatljivom.

Na fotografijama za društvene mreže voli se urediti, ali njezine posljednje fotografije koje su fotografirali paparazzi ipak pokazuju da izgleda malo drukčije.

Stanija je uhvaćena na snimanju emisije Ami G Show, a na set je stigla u ružičastom svilenom odijelu koje je istaknulo njezin bujni dekolte. Koliko se Stanija promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S T A N I J A 💫 (@stanijadobrojevic)

A evo i kako je izgledala u Survivoru.


Stanija je bila u realityjima kao što su ''Farma'' i ''Zadruga'', a javnost je za nju saznala kada su 2008. godine na internetu procurile njezine fotografije za koje je tvrdila da su ukradene, Nakon svega su je prozvali seks-bombom.

Stanija se okušala i u pjevanju, a uglavnom srpske tabloide puni sočnim detaljima iz svog privatnog života.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 5 +27 Aleksandra Prijović - 2 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda dom srpske zvijezde o kojoj trenutačno priča cijela regija, a u Zagrebu je napravila pravu pomutnju!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić Ecija Ivušić - 2 Ecija Ivušić - 3 Ecija Ivušić - 4 +17 Ecija Ivušić - 1 Celebrity Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene