Ponovni susret

Gledatelji su ih zavoljeli kao likove iz kultne serije, a evo kako izgledaju 45 godina kasnije!

Serija Dallas - 3 Serija Dallas - 3 Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Patrick Duffy i Linda Gray - 3 Patrick Duffy i Linda Gray - 4 Patrick Duffy i Linda Gray - 2 Patrick Duffy i Linda Gray - 1 Serija Dallas - 4 Serija Dallas - 1 Serija Dallas - 2 +0 Serija Dallas - 3 Galerija

Američka serija "Dallas" bila je jedna od omiljenih s malih ekrana, a njezini su se glumci ponovno okupili povodom 45. obljetnice prikazivanja.

Zvijezde kultne serije "Dallas" ponovno su se našle na istom mjestu na okupljanju uoči obilježavanja njezine 45. obljetnice.

Patrick Duffy, Linda Gray, Audrey Landers, Steve Kanaly, Joan Van Ark, Sheree Wilson i Cathy Podewell pridružili su se redatelju Michaelu Preeceu u Palm Springsu, a fotografije s ponovnog okupljanja koje je podijelio People prikazuju članove glumačke ekipe kako se smiješe i grle dok se prisjećaju prošlih vremena.

Radnja serije "Dallas" fokusira se na živote obitelji Ewing, teksaških naftnih tajkuna i rančera koji uživaju u životu, dvostrukim prijevarama i svađama sa suparničkom obitelji Barnes. CBS-ova drama prikazivala se od 1978. do 1991. godine, a njezini glumci i glumice bili su poznate face.

"Mislim da je 'Dallas' bio poput dnevnih sapunica koje su bile vrlo popularne i ušao je u igru, bio je ogroman projekt i ispunio je onu istu potrebu ljudi koji vole imati priču koja se ponavlja, neizvjesnost i nešto čemu se mogu radovati. Budući da je serija trajala toliko godina, publika je tako iskreno upoznala likove i doista im je bilo stalo do njih jer svi su prošli kroz toliko toga. I mislim da su obožavatelji stvarno voljeli priče koje su bile veće od života. Mislim da su itekako bile veće od života pa su mogli živjeti posredno kroz te likove. 'Dallas' je bio jako utjecajan", izjavila je Linda Gray.

Brojni članovi glumačke postave serije su preminuli, uključujući Barbaru Bel Geddes, Jima Davisa, Kena Kerchevala i Larryja Hagmana, koji je u seriji glumio ozloglašenog J. R. Ewinga.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Judith Barsi - 2 Judith Barsi - 3 +0 Judith Barsi - 1 Zanimljivosti Život velike dječje zvijezde mučno je prekinut, a na priču o ovom tragičnom događaju nemoguće je ne zaplakati

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 6 +26 Jelena Rozga - 7 Celebrity Jelena Rozga u kratkoj haljinici istaknula svoje glavne adute, obožavateljima je pripremila pravi raj za oči!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene