nestao je i skroz se promijenio!

''Nije mene dušo ubilo'' i danas je jedan od najvećih hitova, a evo kako danas izgleda pjevač koji ga je otpjevao!

Goran Dimitrijadis Dima - 3 Goran Dimitrijadis Dima - 3 Screenshot/Youtube 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Dimitrijadis Dima Goran Dimitrijadis Dima Goran Dimitrijadis Dima - 2 Goran Dimitrijadis Dima - 3 Goran Dimitrijadis Dima - 1 Goran Dimitrijadis Dima - 5 Goran Dimitrijadis Dima - 2 Goran Dimitrijadis Dima - 1 Goran Dimitrijadis Dima - 8 Goran Dimitrijadis Dima - 9 +7 Goran Dimitrijadis Dima - 10 Galerija

Goran Dimitrijadis Dima proslavio se hitom "Nije mene dušo ubilo" koji se sluša i gotovo 30 godina kasnije.

Srpski pjevač Goran Dimitrijadis Dima u karijeri je snimio jedan veliki hit, koji mu je donio slavu, a nakon čega je nestao i danas malo tko zna kako izgleda.

Svoju pjesmu "Nije mene dušo ubilo" snimio je davne 1994. godine, a ona je poplarna i ima svoju brojnu publiku gotovo 30 godina kasnije. U to je vrijeme povremeno radio kao vozač taksija, nastupao je na raznim zabavama, u restoranima i kavanama, a imao je i koncerte s kolegicama Mirom Škorić i Hani.

"Sve te poslove sam imao bez praktički ikakve reklame, samo zahvaljujući toj pjesmi. Inače, nikada nisam htio da snimam po svaku cijenu. Ja ne shvaćam to da netko proda njihovu ili netko drugo imanje da bi snimio CD. Ja muziku nikada nisam doživljavao kao trgovinu", izjavio je Dima jednom prilikom za srpske medije.

Nažalost, otkrio je i da ga je u jednom periodu snašla velika nesreća kada je u požaru ostao bez svega.

"2000. mi je izgorjela kuća. Skroz. Uložio sam svu snagu i svu volju da ponovo napravim kuću, ali to je trajalo. Na kraju sam napravio dvije kuće, svojim poštenim radom. Zato i nisam ulagao u muziku, u pjesme", ispričao je tada.

Dima se i danas bavi glazbom u što se možemo uvjeriti na njegovu profilu na Instagramu gdje objavljuje snimke s nekih nastupa, a sada se pohvalio da mu je grad Niš dodijelio nagradu za uspješan dugogodišnji rad na estradi i u priči objavio fotografiju s dodjele.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus pozirala s kćeri i trudnom sestrom, obje joj nevjerojatno nalikuju: "Tri plave ljepotice!"

 

  1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss - 3 Lottie Moss - 4 Lottie Moss - 2 Lottie Moss - 1 +19 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Njezine gole grudi ispod prozirne tkanine nisu promakle paparazzima, ali iz sjene starije sestre ni tako neće izaći

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene