Evo kako zapravo izgleda!

Znamo je kao bebu sunce iz "Teletubbiesa", a 26 godina kasnije objavila je sretnu vijest zbog koje je opet dospjela u medije!

Jessica Smith - 2 Jessica Smith - 2 Screenshot/Youtube 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jess Smith - 2 Jess Smith - 1 Jessica Smith - 9 Jessica Smith - 1 Jessica Smith - 2 Jessica Smith - 12 Jessica Smith - 10 Jessica Smith - 11 Jessica Smith - 8 Jessica Smith - 7 +5 Jessica Smith - 6 Galerija

Jess Smith iz "Teletubbiesa" čeka prvo dijete, a sretnu je vijest podijelila na svom Instagramu.

Dječja serija "Teletubbies" bila jedna je od omiljenih serija među mlađom populacijom, uz nju su odrastale generacije, a prikazivala se od 1997. do 2003. godine.

Osim njezina četiri lika Tinkyja Winkyja, Poa, Dipsyja i Laa-Lee, mnogi se još sjećaju i bebe sunca koja se pojavljivala u baš svakoj epizodi. Nju je glumila Jess Smith, koja više nije beba, a ovih je dana objavila i da čeka svoje prvo dijete.

"Kada dvoje postanu troje", napisala je danas 28-godišnja Jess u objavi i fotografiji ultrazvuka koju je podijelila na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jess Smith (@j.smith_1995)

Ona i njezin partner Ricky Latham u dugoj su i sretnoj vezi, a čestitke im pristižu sa svih strana.

"Beba Teletubbies, čeka bebu", "Čestitamo!!! Imat ćeš vlastitu bebu sunce"", "Čestitamo, Jess, divne vijesti", "Teletubbies beba. Čestitamo! Ideja za dječju sobu - ti si moje sunce", komentirali su njezini pratitelji.

Teletubbiesi su debitirali na ekranima 1997. godine, a u središtu radnje bila su četiri različito obojena lika. Brzo su postali fenomen pop-kulture i osvojili više nagrada BAFTA tijekom svog prikazivanja.

Jess se glumom danas ne bavi, ali je 2015. godine za BBC South East rekla da je slučajno dobila svoju ulogu u seriji.

"Mama me odvela u bolnicu na vaganje kao vrlo malu, a bilo je to istog dana kada je producent kontaktirao bolnicu tražeći imena nasmijanih, veselih beba. Vjerujem da sam sudjelovala na miniaudiciji prije nego što sam izabrana", izjavila je Jessica.

Ljudi je i danas traže autograme, iako je priznala da je teško prepoznaju jer sada izgleda potpuno drukčije.

"Ne prepoznaju me odmah, ali kad nekome kažem tko sam, mogu vidjeti sličnost. Godinama me traže fotografije i autograme", priznala je Jessica i dodala kako nimalo ne žali zbog uloge bebe sunca.

"Drago mi je što su me roditelji predložili za tu ulogu. To je odredilo velik dio mog života i ne bih to željela da je bilo drukčije", zaključila je tada.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Jon Hamm - 2 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 1 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 3 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 5 +23 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 4 Celebrity Potpuno gola Aniston snimila vruće scene seksa, izgleda jednako senzacionalno kao u svojoj prvoj golišavoj sceni davne 2006. godine!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lenny Kravitz - 4 Lenny Kravitz - 6 Lenny Kravitz - 3 Lenny Kravitz - 1 +22 Lenny Kravitz - 5 Celebrity S 59 godina skinuo je baš sve sa sebe i pokazao brutalno mišićavo tijelo, nije se baš nimalo promijenio od početka karijere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene