Sjećate li se nje?

Našu glumicu kratko smo gledali na malim ekranima, a onda se povukla iz javnosti i godinama nitko nije čuo za nju!

Vanda Božić - 1 Vanda Božić - 1 Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vanda Božić Vanda Božić - 1 Vanda Božić - 2 Vanda Božić - 3 Vanda Božić - 4 Vanda Božić - 2 +0 Vanda Božić - 1 Galerija

Vanda Božić davnih je dana glumila u seriji ''Nad lipom 35'', a od tada je nismo vidjeli. Evo gdje je nestala.

Glumica Vanda Božić bila je jedna od ljepših lica početkom 2000-ih godina na malim ekranima u Hrvatskoj, a građani su je mogli upoznati u seriji ''Nad lipom 35'', te u još nekoliko domaćih projekata na malim ekranima. 

Jedno vrijeme glumila, a potom je nestala s javne scene te godinama nitko za nju nije čuo.

U arhivi se može pronaći jedna njega fotografija s modne revije 2006. godine kada je zasjala u vjenčanici na Danima vjenčanja, a svu pozornost ukrala je i njena bujna plava kosa po kojoj je bila prepoznatljiva.

Danas ima 44 godine, a svoj je život jedno vrijeme nastavila u dalekoj Švedskoj.

Tamo je na fakultetu upoznala ljubav svog života Alejandra, a njihova romansa bila je u iskušenju nakon što se on nakon diplome vratio u rodni Meksiko.

Jedno su vrijeme bili na relaciji Zagreb – Meksiko, ali njihova financijska situacija to nije mogla dugo trpjeti. Nakon duga četiri mjeseca razdvojenosti, Vanda je dobila posao na Gibraltaru, a Alejandro se odmah preselio te su počeli živjeti skupa. Tada su se odlučili vjenčati u samo tjedan dana, a njezini roditelji bili su vrlo iznenađeni odlukom.

Međutim, s vremenom je i život u Gibraltaru, a potom su se preselili u Hrvatsku.

''Napokon nam je srce bilo na mjestu. 'Prošli smo sve i svašta, ali nikad se nismo pokolebali u jednoj stvari, a to je želja da budemo zajedno. Kroz sve nedaće, birokratske probleme, stadije nezaposlenosti, daljinu, uvijek smo imali isti cilj. Nešto nas je uvijek guralo da se borimo i budemo stalna podrška jedno drugome. To nešto se zove ljubav'', kazala je jednom prilikom Vanda.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput prije 16 godina prvi je put nosila vjenčanicu, prisjetili smo se ovog njenog mlađahnog izdanja!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Stupar Jurkin Antonija Stupar Jurkin - 29 Antonija Stupar Jurkin - 28 Antonija Stupar Jurkin - 27 +26 Antonija Stupar Jurkin - 26 Nekad i sad Isplivale fotke naše bivše voditeljice iz 2006. godine: Evo kako je izgledala dok smo je gledali na malim ekranima, koje je s vremenom napustila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene