Dvije osobe - jedna uloga

POSTALI LEGENDA NA JEDAN DAN Tko je bolji miljenik žena?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miljenika žena u ovoj sezoni utjelovila su dva kandidata. Tko je bolje odradio ovaj zadatak?

Zdravko Čolić sinoć je ponovno stao na pozornicu najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj "Tvoje lice zvuči poznato". Po drugi puta legendarni glazbenik pojavio se u emisiji, a priliku da se transformira u njega ovog puta dobila je Hana Hegedušić.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Sjajna Hana otvorila je natjecateljski dio s hitom "Glavo luda" i napravila kaos u studiju.

"Ti divno pjevaš, glumiš, a svemu tome doprinijelo je i ovo odijelo od vatrootpornog materijale i ove dlačice", kazao joj je Tomo, dok je Sandra prokomentirala divnu emociju koju je prenijela svojim nastupom. Unatoč pozitivnim komentarima žirija, Hana nije baš zablistala na bodovnoj ljestvici.

 

Transformacija u miljenika žena, sudeći prema dobivenim bodovima, puno bolje je sjela Matteu Cetinskom koji je prije tri tjedna imao isti zadatak.

Tko je bolje utjelovio Zdravka Čolića?

  • Hana Hegedušić
  • Matteo Cetinski

Ukupno glasova:

Matteo je transformacijom pogodio sitne male detalje nastupa Zdravka Čolića i sjajnom vokalnom izvedbom pjesme ''Ti si mi u krvi'' oduševio sve.

Zadovoljan je bio i sam Čolić nakon što je pogledao Matteov nastup.

"Matteo je prepoznao emociju pjesme i prenio ju na pravi način. Nije loše skinuo pokrete. Kroz imitaciju je donio energiju koja mi je najvažnija u odnosu s publikom", kazao je tada legendarni glazbenik.

Koja je transformacija vas više oduševila? Tko je bolje odradio ovaj zadatak? Pogledajte video sjajnih nastupa još jednom u našoj galeriji i svoje mišljenje izrazite u anketi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene