Povratak u prošlost

Tko bi ih zaboravio? Djevojčice su danas odrasle

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nostalgičari i ljubitelji 90-tih došli su na svoje. Kako se serija 'Puna kuća' i dalje reprizira na Doma TV, ove fotografije iz prošlosti lako je prepoznati.

Prije kojih godinu dana ekipa popularne serije 'Puna kuća' okupila se nakon proslave 25 godine uspješnog serijala.

Pogledaj i ovo Ashley Olsen i Louis Eisner - 1 Svašta im se dogodilo Bile su omiljene slatkice s malih ekrana, ali njihove pojave u posljednje vrijeme izazivaju samo zabrinutost i čuđenje

'Puna kuća' mnogima je promijenila živote, a nekih lijepih trenutaka sjetila se i glumica Andrea Barber koja se u seriji glumila znatiželjnu Kimmy Gibbler, D.J.-inu najbolju prijateljicu. Andra danas nije glumica, uopće nije javna osoba, već se nakon serije posvetila studija. Danas je asistentica ravnatelja na koledžu Whittier u odsjeku za Internacionalne studente, no rado se sjeti svojih televizijskih dana.

>> Zavirite u dom bivše teen zvijezde - Luksuz od 1,8 milijuna dolara!

Stare fotografije objavila je na svojem Instagram profilu, a na njima su se našli i mnogi njezini kolege koji su i danas poznati u javnosti. Candace Cameron Bure je glumila najstariju kćer D.J., udala se za ruskog hokejaša s kojim ima troje djece. Njezina obitelj ima i vinograd, te proizvode vlastito vino.

Jodie Sweetin utjelovila je Stephanie, no privatno je imala burnu mladost. Bila je ovisnica o drogi, no izvukla se, a svoje je memoare zapisala u autobiografiji. Danas ima dvoje djece.

>> Sjećate se njega? Evo kako izgleda danas!

Lori Loughlin ujnu Bety i Jessievu suprugu, te je i dalje aktivna u američkoj javnosti kao glumica i voditeljica. Udala se za modnog dizajnera Mossima Giannullia skojim ima dvoje djece; Isabellu Rose i Oliviu Jade. John Stamos isto se tako proslavio kao zgodni glazbenik ujak Jesse, te dalje glumi u TV serijama i svira u bendu.

Bob Saget je bio tata Danny, a inače je poznati američki komičar. Posvetio se režiji filmova i humanitarnom radu. Dave Coulier njegov prijatelj ujak Joey, koji je i danas aktivni komičar s slobodno vrijeme voli provoditi u svojem privatnom avionu kojim sam upravlja. 

Volite li i dalje gledati 'Punu kuću'?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene