Bivša glumica

Sonja Kovač plijenila pozornost: "Nije sve idealno kako izgleda"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač nekad se bavila glumom, a danas je sreću našla u modnom svijetu.

Glumački talent je pokazala i dokazala. U Katarinu Baban mnogi su se zaljubili gledajući je u hit seriji "Zlatni dvori", a mnogi će se zaljubiti i u njezine modne kreacije.

Pogledaj i ovo showbuzz Njegova priča DOMAĆI GLUMAC OTKRIO Što ga to uvijek može rasplakati?

"Snimala bih do sedam navečer, pa kod krojačice, dosta je naporno, ali sam znala koji mi je cilj, znala sam da me veseli, i to sam uistinu htjela, ispunjava", rekla je Baban. Vrijedna i talentirana glumica, i prije predstavljanja kolekcije, naišla je na negodovanje jer diranje u tuđu struku u Lijepoj našoj još uvijek nije prihvaćeno. Shvatila je ipak da je najbolje ne razmišljati o tuđem mišljenju.

U takvim situacijama potpora najmilijih itekako je važna, a uz ljubav, sve je lakše. Katarinina haljinica neodoljivo je podsjećala na vjenčanicu, koju će možda i sama uskoro odjenuti.A kada dođe do tog dana, Katarina će morati dobro razmisliti o kumstvu jer njezin kum Matko bi joj rado uzvratio uslugu.

"Ja bih joj aposlutno uzvratio uslugu, ali mislim da neće biti tako, što je normalno jer će to biti najbolja prijateljica ili neka od prijateljica, ali ja se nadam da ću biti pozvan na svadbu", priča Knešaurek.

Posjetila je Katarininu reviju i bivša glumica, a danas modna blogerica - Sonja Kovač. "Krasan je posao, ali ima teških trenutaka, jet lega i aviona i prijevoza, puno razgovora i pregovora, nije sve idealno kako izgleda", otkrila je zgodna Kovač. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene