Na drugom mjestu

Od 200 ljepotica Sara osvojila Talijane

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sara Đurić nedavno se vratila iz Rima u kojem je održan ovogodišnji izbor The Look Of The Year gdje je u izboru preko 200 djevojka osvojila visoko drugo mjesto.

Jučer je u galeriji Velvet medijima predstavljena Sara Đurić iz Talia Model, koja je na ovogodišnjem izboru za The Look Of The Year u Rimu osvojila visoko 2 mjesto i još jednom pokazala kako naše djevojke i dalje nižu uspjehe na tom prestižnom izboru i to sve pod vodstvom modne agentice Tihane Harapin Zalepugin.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio Umirovljena manekenka Blještava haljina istaknula je svu njenu ljepotu, posebno srcoliki dekolte koji nije mogao proći nezamijećeno

Lijepa splitska forenzičarka Ivana Vuknić za kojom su poludjeli Amerikanci

The Look Of The Year je jedno od najvažnijih modnih natjecanja u svijetu, a njegov cilj je odabir i lansiranje modela na svjetsku modnu scenu. Natjecanje svake godine privlači sve više djevojaka, a u njegovoj prvoj fazi sudjeluje oko 200 djevojaka iz više od 40 zemalja.

Bila je to prilika da Talia Model predstavi svoja nova lica kao i ovogodišnju pobjednicu na ELLE Style Awards u kategoriji Novo lice – Magdalenu May Gero.

Blagdansko druženje modne agencije Talia model proteklo je u društvu prijatelja i medija. Podršku agenciji Talia model dali su brojni sudionici iz modnog svijeta poput: Nenad Korkut, Matija Vuica, Loredana Bahorić, Martina Matušin, Ogi Antunac, Ivan Alduk, Antonija Gogić i brojni drugi.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene