Nije lako biti poznat

Skandalozne sestre: golišave fotke i nemoralne ponude

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gdje god se pojave, što god naprave ov oči javnosti uperene su u Kendall i Kylie Jenner.

Kendall i Kylie Jenner zahvaljujući showu 'Keeping Up With Kardashian',  postale su poznate još kao djevojčice. Otada se svaki njihov korak prati s posebnom pozornosti. A one se redovito pobrinu da javnost ima o čemu pričati. 

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

Kendall Jenner nedavno je izazvala pravu pomutnju na društvenoj mreži. Ova 18-godišnjakinja objavila je fotografiju na Instagramu u Calvin Klein donjem rublju. Nakon te objave, društvena mreža nekoliko sati nije bila u funkciji.

 

 

Nije to bilo prvi put da mlada zvijezda pozira u rublju. Išla je ona i mnogo dalje. Samo par tjedana nakon 18. rođendana pozirala je u toplesu, a u istom je izdanju prošetala i modnom pistom. Golišavim izdanjem zaprepastila je obožavatelje koji su je napali kako to ipak nije primjereno za njezine godine. U obranu joj je tada stala polusestra Khloe Kardashian koja je svima poručila da gledaju svoja posla. 

I dok ona šokira obožavatelje nju je iznenadila nemoralna ponuda. Kendall je dobila ponudu da baš poput sestre Kim snimi sex video. Za to su joj nudili 1,8 milijuna dolara. 

Ništa bolja nije ni njezina sestra Kylie. Ona se zasada nije skidala. No pobrinula se da se čuje za njezine vozačke vještine. 16-godišnjakinja je čim je položila skrivila prometnu nesreću. I navukla bijes roditelja na sebe. Zato sada razmišlja da se povuče iz javnosti. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene