Miss Hrvatske

Ravno iz Balija uskočila u vjenčanicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok se još uvijek priča o skandalu nakon izbora za Miss svijeta na kojem je bila i naša Missica, Lana Gržetić se vratila i uskočila u najraskošniju haljinu – onu vjenčanu.

Održana je modna revija ekskluzivne kolekcije Ana Milani u Wedding city u Westgate-u, a specijalna gošća revije bila je aktualna Miss Hrvatske Lana Gržetić

Pogledaj i ovo showbuzz Prelijepa Tamara Tko je žena koja je osvojila rukometnu senzaciju?

Nakon što se pisalo kako je Lana poslana na Bali 'bez novca, samo s otrcanom lentom', mediji su se raspisali o cijelom skandalu.

>> Skandal oko Miss Hrvatske još uvijek ne jenjava!

'Pričala sam joj o divnim djevojkama kojima sam okružena, sjajnoj organizaciji izbora, znamenitostima otoka koje sam imala priliku vidjeti i o ekskluzivnim resortima u kojim sam boravila. Bila sam šokirana kada sam pročitala članak jer priča ispričana u njemu nema mnogo veze s mojom, a tekst nikada nismo dobili na autorizaciju ni ja ni Direkcija. Sve je nekako bilo izokrenuto i zvučalo je sasvim drukčije od onoga što sam ja izgovorila', tada je rekla lijepa Riječanka.

Lana Gržetić se vratila svojim školskim obavezama,  ali i modnim revijama poput ove koju je nosila. Sjajno joj pristaje vjenčanica, zar ne?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene