Klonirali ga

NE BI BILO LOŠE DA PLAĆA RAČUNE UMJESTO MENE Lana je klonirani Jole!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dupli Jole! Video koji morate još jednom pogledati.

Sjajan nastup odradila je Lana Jurčević i to kao popularni Jole. Pogodila je njegovo specifično držanje, odlična maska još je više Lanu približila Joli, a izvela je pjesmu "Kada žene tulumare". "Ono što je bilo briljantno je što si postavu njegovog tijela napravila odlično", komentirao je Navojec. Lanin glumački podvig svi su zamijetili. "Ti si pogodila njegov karakter i to je najbolje od svega", rekao je Tomo, a i Alka je uživala u nastupu. "Uopće nisam znala da si toliko glumstvena da se možeš pretvoriti u nešto drugo. Gledala sam ju kao malu, prve nastupe i dok je vježbala po kući, fantastična si."

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

No nije samo žiri primijetio nevjerojatnu transformaciju koja je sve oduševila. Nastup Lane Jurčević komentirao je i sam Jole. ''Outfit je bio originalan, no, mogla je više poraditi na energiji i duhu kao što je rekao i sam Navojec. Budući da znam da energije ima u izobilju, mogla je još više dočarati Jolu. Sveukupno sam više nego zadovoljan'', kazao je Jole za kojeg je Lana rekla da će uvijek imati nešto ''dječačko'' u sebi. ''Kako sada stvari stoje, apsolutno se slažem s mojom prijateljicom'', složio se Jole.

OVDJE pročitajte emotivnu izjavu Jasne Zlokić.

''Sve pohvale cijelom timu šminkera i frizera na odlično napravljenom poslu. Uspjeli su doslovno klonirat Jolu. A budući da je klon i više nego uspio ne bi bilo loše da račune plaća netko umjesto mene'', našalio se popularni Jole koji bi se, kada bi se našao u showu Tvoje lice zvuči poznato, rado okušao u ulozi Robbieja Williamsa, Roda Stewarta ili Franka Sinatre.

Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip te pratite na službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene