Zajedno u kazalištu

Uhvaćeni: 'Cijelo vrijeme su imali nekakvu romansu!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šuškalo se kako je Harry Styles bio u vezi s modelom Carom Delevigne prošle godine, ali izgleda kako je par obnovio vezu.

Naime, na Twitteru je osvanula fotografija 19-godišnjeg Harryja Stylesa i Care Delevigne, dok gledaju predstavu 'Book of Mormon', na londonskom West Endu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 teško razdoblje Postoji li šansa za pomirenje? Evo što su Harry i Meghan napravili nakon što je Kate objavila da boluje od raka

>>> U inat bivšem: 'Jer ti znaš tko si, a ja sada imam ovu nagradu!'

Da zajednička fotografija člana One Directiona i 21-godišnje manekenke nije samo slučajnost, potvrđuje i časopis 'Look'. Britanski magazin donosi priču o tome kako su Harry i Cara u vezi već neko vrijeme.

'Imaju odličnu kemiju. Doduše, otkad su se upoznali dogovorili su se kako će stvari ostati poprilično ležerne i privatne. No Harryju je Cara jako draga, i to otkad ju je upoznao prije tri godine. Cijelo vrijeme su imali nekakvu romansu, ali nikad nisu svojoj vezi dali priliku', otkrio je izvor za 'Look'.

Podsjetimo, nedugo nakon što su se britanski mediji 2012. raspisali kako su Cara i Harry u vezi, pjevač One Directiona je viđen s drugom - zaljubio se u glazbenicu Taylor Swift. No ni ta romansa nije bila dugog vijeka, par je prekinuo za nekoliko mjeseci.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene