Nije mu svejedno

GLUMAC STRAHUJE ZA ŽIVOT Progoni ga poremećena obožavateljica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Dominic Monaghan poznat je po svojim ulogama u hitovima poput 'Lord of the rings' i 'Lost', sada strahuje za svoj život i to s razlogom.

Poznati glumac Dominic Monaghan prije nekoliko godina našao se na meti poremećene obožavateljice. Iako je na početku sve izgledalo kao jedan od onih klasičnih slučajeva u kojima opsjednuti obožavatelji proganjaju svoje idole, ovaj put sve je otišlo predaleko.

Pogledaj i ovo PR Hannes Þór Halldórsson Dvostruki život islandskog redatelja: Prije četiri godine branio je protiv Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, a danas ima hit europsku komediju

Meredith McLarty ugnjetava glumca još od 2014. godine, ali stvari su postale jako ozbiljne kada je policija vidjela jedan njezin twit. Ona je napisala samo tri riječi, ali više nije ni trebala jer je policiji odmah bilo sve jasno. U twitu je pisalo 'Mark David Chapman'. Chapman je obožavatelj koji je ubio Johna Lennona 1980. godine.

Policija je uvjerena kako se radi o prijetnji smrću. Iako je njezin twit objavljen prošle godine, tek je sada vijest došla do medija. McLarty dobila je sudsku zabranu prilaženja glumcu, ali ju je nekoliko puta prekršila. Kada je objavila sporni twit, policija je odlučila uhititi je, ali ona je od tada u bijegu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene