Europski tjedan sporta

Stotine vježbača prijavilo se za subotnji finalni trening projekta 'Pokreni se'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stotine vježbača prijavilo se za subotnji finalni trening projekta Pokreni se koji se održava u sklopu Europskog tjedna sporta.

Europski trg postaje veliko vježbalište na otvorenom s kojeg će 12. rujna u 17.45 sati Zagreb poslati jasnu poruku za aktivnijim i zdravijim životom - Pokreni se. Trenerski tim Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, stručnjaci iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim građanima za besplatno savjetovanje. Projekt se u Zagrebu održava u suradnji s Gradom Zagrebom i Turističkom zajednicom grada Zagreba, a vježbat će se u sklopu Europskog tjedna sporta. 

Pogledaj i ovo showbuzz Pokreni se Ekskluzivan trening uz najljepši zalazak sunca

Poziv na akciju: 'To je jedno prekrasno iskustvo koje imaš za cijeli život'

“Pred finalnim smo treningom u Zagrebu. S velikim zadovoljstvom možemo reći kako će Europski trg biti do posljednjeg mjesta ispunjen vježbačima što govori da su građani prepoznali problem neaktivnosti te da je projekt Pokreni se u posljednje tri godine odradio dobar posao osvještavanja javnosti!”, izjavio je glasnogovornik projekta Toni Dabinović.

Projekt se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, a uz vježbače se očekuju i brojne sportske zvijezde Hrvatske koje će s građanima rado podijeliti osobna iskustva iz sportskog života. Projekt Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, građanima je diljem Hrvatske ovog ljeta nudio rješenja primjenjiva u svakodnevnom životu, a nakon Zagreba projekt ulazi u četvrtu sezonu s novim konceptom te brojnim informativnim sadržajima.

Jedinstveni kružni trening, pod vodstvom stručnog tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, najbolji je način da prije jesenskih i zimskih mjeseci svoje zdravlje i tijelo dovedemo u red. Partneri i pokrovitelji Projekta trud zagrebačkih vježbača nagradit će poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. Majice za vježbanje, poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su itekako kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Jamnica Pro Sport izotonički napitak te magazini Men's Health, Lijepa i aktivna i Cro LIFE očekuju vježbače.

Istog dana, u subotu, 12. rujna, od 10 – 22 sata na zagrebačkom jezeru Bundek održat će se brojne besplatne aktivnosti na koje su pozvani svi, a uključuju vrhunski pilates trening Fokus Point Asje Petersen, nogometna i košarkaška igrališta, promociju biciklizma i utrku građana u organizaciji škole trčanja, adrenalinske sportove, Dharma Yogu Sandre Pintarić, umjetnu stijenu za penjanje, atraktivnu prezentaciju plivanja s jednom perajom u jezeru te brojne druge sadržaje. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene