Tri gracije

Upješne i ludo zaljubljene: Ove 3 ljepotice vrlo su tražene hrvatske manekenke

Ana Maria Cajner, Paula Puškaš i Anastazija Đurić (Foto: PR) Ana Maria Cajner, Paula Puškaš i Anastazija Đurić (Foto: PR) PR 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Cajner, Paula Puškaš i Anastazija Đurić (Foto: PR) Paula Puškaš (Foto: PR) Paula Puškaš (Foto: PR) Anastazija Đurić (Foto: PR) Ana Maria Cajner (Foto: PR) Ana Maria Cajner (Foto: PR) Paula Puškaš (Foto: Instagram) Paula Puškaš (Foto: Instagram) Paula Puškaš (Foto: Instagram) Anastazija Đurić (Foto: Instagram) +4 Ana Maria Cajner (Foto: Instagram) Galerija

Ana Maria Cajner, Paula Puškaš i Anastazija Đurić jedna su od najpoznatijih domaćih manekenskih lica

Društvena krema sinoć je bila na Zagrebačkom Velesajmu.

Pogledaj i ovo Lucija Beden (Foto: PR) Za nju povišica Profesionalnost na razini: Domaća manekenka prošetala pistom sa slomljenim zglobom

Tamo je održana 5. večer Bipa Fashion.hr-a na kojoj je novu kolekciju predstavio poznati dizajner Ivica Skoko koji već 20 godina oduševljava glamuroznim haljinama.

Brojna poznata lica došla su pogledati nove komade, a pistom su prošetale neke od najljepših i najpoznatijih domaćih manekenki, kao na primjer Ana Maria Cajner, Paula Puškaš i Anastazija Đurić.

Lijepu Ana Mariu u jednom je zagrebačkom kafiću otkrio suradnik poznate domaće agentice Tihane Harapin-Zalepugin s 19 godina, a nakon domaćih revija, editorijala i naslovnica, za njom su poludjeli i slavni brendovi poput Chanela i Diora kada se okrenula svjetskom tržištu uz Tihanino mentorstvo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALDUK (@ivan_alduk) on

Plavokosa ljepotica nedavno je uplovila i u bračnu luku, a u vjenčanici i s valovima u dugoj kosi izgledala je poput princeze. Na vjenčanju je bila i njezina kolegica, ali i prijateljica Anastazija Đurić koja je također sinoć nosila Skokinu reviju i koja je jedna od naših najdugovječnijih manekenki s puno angažmana iza sebe.

I ona se udala prje nekoliko dana, a često je potpuno zasluženo na listama najseksi Hrvatica. I ona se manekenstvom počela baviti sasvim slučajno kada ju je zapazio jedan modni agent te pozvao na casting.

Paula Puškaš također je dobro poznato lice na domaćem modnom nebu, a manekenka je osvojila i srce pjevača Marka Tolje u spotu "Za sreću drugo ime" te glumca Ivana Hercega u kampanji za jednu domaću tvrtku za organizaciju vjenčanja. A njezino srce pripada samo jednom - dečku Stipi s kojim često objavljuje preslatke fotografije na društvenim mrežama.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +4 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Zanimljivosti Ella i Charles žele posvojiti dijete: "Mi možemo imat 100 svoje djece, ali baš bi voljeli udomiti jedno!"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ankica Dobrić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Ankica Dobrić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Tiha borba s opakom bolešću: Domaća glumica blista poput princeze, a zapravo je prava ratnica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene