Jako su uzbuđeni

Spremni za piste: Zoran Aragović i Robert Sever otkrili su nam detalje novih kolekcija!

Robert Sever (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Robert Sever (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Agarović (Foto: Dnevnik.hr) Robert Sever (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Modna revija Zorana Agarovića (Foto: Dnevnik.hr) +0 Robert Sever (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Jesen i zima bit će daleko od tmurnih i dosadnih, pita li se naše modne dizajnere. S omiljenim imenima domaćeg dizajna Zoranom Aragovićem i Robertom Severom zavirili smo u već spremne komade novih kolekcija. Saznali smo koliko su uzbuđeni prije revija te kakva iznenađenja pripremaju.

Razigrani koloriti brenda Bite My Style već godinama krase ormare brojnih Hrvatica, a Zoranov potpis na odjevnim komadima razvedrava i najtmurnije dane. Zato je i nova kolekcija za jesen/zimu, iako smirenija, i dalje prava eksplozija tkanina i uzoraka.

Pogledaj i ovo showbuzz Bipa Fashion.hr Robert Sever obilježava 15 godina rada i u velikom stilu vraća se na modne piste

"Sve je u nekakvim baš zemljanim tonovima, čokolada varijantama, maslinasto zelena, čak neke bež varijante. Bilo mi je jako zanimljivo jer me ljudi percipiraju baš kroz tu boju, ne sad da je u potpunosti maknemo, ali malo ublažim i nekako sam se više poigrao krojevima, dosta su asimetrični, naglašeni ovratnici, dužine različite", otkrio je Zoran.

Bez dobrog kaputa nemoguće je zamisliti zimske outfite, a ovaj vječni komad u rukama dizajnera postaje statement odjevni predmet.

"Ja sam ih ove godine radio na varijantu color blocka, neobični spojevi boja, nisu toliko u teksturama, nego baš zanimljive boje. Kaputi su u jačem koloritu, dominantno žuta, crvena, kraljevsko plava, baš su dominantni", objasnio je.

Pencil suknje, kaput haljine, puf rukavi i neobični rezovi samo su dio priče koju će Zoran ispričati na pisti jer, kao i svake sezone, priprema vizualni spektakl od glave do pete.

"Najveći mi je gušt i zašto volim te revije imati, što kad vidiš sve djevojke na okupu, odjevene u to, onda ta odjeća zapravo poprima pravi dojam i tek onda vidim kako cijela kolekcija izgleda. I meni to bude premijera, kad su s make-upom, frizurama, kad ih vidim na okupu, baš mi je veliki gušt", priznao je. 

Pravu rusku bajku za BIPA FASHION.HR priprema Robert Sever.

"Mi smo prije tri tjedna izbacili kolekciju koja se zove Vasilisa, to je kolekcija za jesen i vrlo smo logično htjeli razdjeliti to kao jednu priču. Kolekcija koju pokazujemo na Fashion.hr-u je Vasilisa Severova, a zapravo je neki lajtmotiv i moja inspiracija ta priča o Vasilisi premudroj, odnosno Vasilisi prekrasnoj", objasnio je Robert. 

Kao što priliči modernoj princezi, ormar Vasilise Severove vrvi, kako sam kaže, elaboriranim pret-a-porteom.

Ono što je specifično za nas, a to je svakodnevna odjeća, dali smo joj luksuzniji štih, tako da su neke tkanine još luksuznije, izrada još posebnija, još je više detalja.

Baš poput tkanja oversized vesti, koje Robert ističe kao najdraže komade u kolekciji.

"Te oversized veste koje su kompletno ručno štrikane, koje su štrikale gospođe u Hrvatskoj i onda sam ja još na njih vezao motive tako da su i ručno izvezene i nekako mi se čini da su to baš kao dizajnerski komadi. Nešto što je jako nosivo i primjenjivo, a ima taj poseban luksuz koji dizajnerska roba i mora imati", objasnio je Robert.

Uz obećanje dodatnih iznenađenja na samoj modnoj pisti, nadamo se kako su i vas domaći dizajneri ponukali da se zaputite na Zagrebački velesajam od 22. do 26. studenog, na još jedan BIPA FASHION.HR.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene